DOLAR 32,4165
EURO 34,7855
ALTIN 2.399,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Pelin Akil’i çılgına çeviren yorum!

22.04.2020
A+
A-

Sosyal medyayı etkin kullanan isimler arasında yer alan Pelin Akil, bir takipçisinin “Hiç mi yüreğin sızlamıyor, resmi olarak Lina’yı ayırıyorsunuz!” şeklindeki yorumunu ifşa etti. Kendisini çocukları arasında ayrımcılık yapmakla suçlayan takipçisine ayaklanma eden Pelin Akil, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki Pelin Akil, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Allah’ım ne ırk var! Ne olursunuz böyle halk müziği olmayın ve bu gibi insanları engelleyin, şikayet edin, her şeyi yapın. Artık ifşa ediyorum. üstelik böyle bir açıklama yapmış. Gerçekten bu ifşa olmuyor çünkü herkesin huzurunda, görebileceğiniz şekilde yapıyor. Bana ‘Yazıklar olsun’ falan diyor.

İnanılmaz ya. üstelik bana yazdığı mesajları görseniz… ‘Lina’nın suçu ne! Siz ne biçim annesiniz! Evlat ayırıyorsunuz.’ İnsan evladını ayırır mı? İnsan evladını kayırır mı! İnanamıyorum fiilen. Bu zihniyetle siz nasıl büyüdünüz, nasıl gözlerle izliyorsunuz… Şok içindeyim fiilen.

Bu insan yakınlarına da böyle davranıyorsa insanların psikolojisini bozar. Yazıklar olsun. dahası hanımefendi ‘Babalar ayırabilir ama anneler yapmaz. Vicdansız, merhametsiz seni’ diyor. ‘Yazıklar olsun’ diyor fakat babalar yapabilirmiş… Böyle bir algısı var. Yazık! Hala yazıyor, fantastik. Allah seni ıslah etsin.

Kesintisiz ‘Acaba doğrusu böylece mi? Alin’i daha mı fazla çekiyorum?’ diyerek çektiğim videolara bakıyorum. İnanılmaz, etkilendim lakin bir annenin evlatlarını ayırması gibi bir şey söz konusu olamaz. İstese de yapamaz bunu. İkisi de benim canım. Ben o kadının hadsizliğine fazla sinirlendim. Beni vicdansızlık ve merhametsizlikle suçladı, benim ahımı aldı. Allah yukarda, Allah her tarafta…

Onların dünyaya gelmesi için neler yaşadığımı bir ben, bir Allah biliyor. dahası yanımdakiler ve çevremdekiler… İkisi için de canımı veririm. Çok etkilendim ben. Ola Ki o lahza o kadar eşit gelmiştir, Alin’i çektikten sonra böylece denk gelmiştir ve sonra benzer şeyi Lina’ya yapmışımdır ama yarmak gibi bir şey söz konusu olamaz.

Böyle düşünen varsa beni engelleyin, olur mu! Çünkü Allah her şeyi biliyor. Günahıma girmiş olursunuz. O mesajları okudum ve Lina’ya daha fazla ilgili davranmaya başladım. Alin’i bıraktım, Lina’yı öpüyorum, kokluyorum. Alin, gözümün içine bakıyor.

İkiz annesi almak çok kuvvet, beni izleyen ikiz anneleri bilir. Çünkü ayırmıyorsun, ayırmadığın için biri kucağındayken bir öptüğünde bırakıp, diğerini de öpüyorsun. Ben buna bu dek dikkat ederken sen bana bu duyguları hissettirdin ya… Allah büyük gerçekten. Günah olmak en büyük günah.

Belki silerim sonradan bu videoları ama şu an hissettiklerim bu. O bayan gibi düşünen varsa silsin beni ve kötü bakan, kötü arayan gözlerini bizim aileden uzaktan tutsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.