DOLAR 32,3582
EURO 34,9598
ALTIN 2.324,80
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

PAYİTAHT CANLI İZLE: Payitaht Abdülhamid 60. son bölüm İZLE (TRT 1, Puhu, YouTube İZLE!)

12.11.2018
A+
A-

PAYİTAHT CANLI İZLE: Payitaht Abdülhamid 60. son bölüm İZLE (TRT 1, Puhu, YouTube İZLE!)

Payitaht 60. bölüm canlı izle… Payitaht Abdülhamid  izle… TRT ekranlarının severek izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid yayınlanan 59. Son bölümüyle adeta nefesleri kesmişti.Payitaht fanları yayınlanan 60. bölüm fragmanının ardından merakla yeni bölümü beklemeye başladılar. Payitaht Abdülhamid 59.bölümde; Fuat ve Şivenaz ikilisi Abdülhamid’in imparatorluğuna son vermek için her türlü yolu denerken, Halil Halid ise Osmanlı Bankası’na beklenmedik bir şekilde düzenlenen soygunun ardından paraları çalan kişilerin kimliğini tespit edebilmek için kolları sıvadı. Payitaht Abdülhamid son bölü izlede Halil Halid, Samuel’in kurduğu tuzağın ardından amaçlarını gerçekleştirebilmek için güçlük yaşarken, Vampery ise Abdülhamid’e yardım eli uzatarak hem zor durumun içerisinden çekip çıkardı hem de bu desteği sayesinde Abdülhamid’in gözünde temize çıkmayı başardı. Peki Payitaht Abdülhamid 60. bölümde izleyenleri neler bekliyor? Payitaht 60. son bölüm tek part full izle! Payitaht 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid 61. bölüm fragman İZLE…

PAYİTAHT 60. BÖLÜM CANLI İZLE

PAYİTAHT YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLE

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Payitaht Abdülhamid son bölümde; Halil Halid bankadan çalınan paraların peşine düşer, ancak Samuel’in kurnazlığı nedeniyle bulması kolay olmaz. Vambery hem kendini aklamayı, hem de Abdülhamid’i içine düştüğü zor durumdan kurtarmayı başarır. Fakat bu sefer de onu mühim bir görev beklemektedir. Abdülhamid sahip olduğu istihbaratla, Ruslara karşı İngilizlerin elini açtırır. Ve beklediği neticeye ulaşır. Şer ittifakını bozar. Ama bu arada meseleyi öğrenen Şivenaz ve Fuat acımasız bir plan yaparlar.

Halil Halid’in bulduğu yol, Garo’yu kendi ayaklarıyla karşılarına getirir. Zeynep içinde yeşermeye başlayan Halil Halid aşkıyla, Şivenaz’ın ona verdiği vazife arasında kalır. Rus elçiliğindeki Vambery’in gizli misafiri sarayda merak konusu olur. Mahmut’la Seniha’nın arası Mahmut’un velespiti Goncagül yüzünden açılır. Şivenaz Abdülhamid’in ailesini parçalamak için kendine yeni yandaşlar bulur.

Naime ve Abdülkadir zaafları yüzünden Şivenaz’ın kurduğu tuzağa kolayca düşerler. Bidar Sultan çocuklarını çekildikleri tuzaktan kurtarabilecek midir? Abdülhamid’in paşalarıyla beraber şer ittifakını bozmak için geçirdiği uykusuz geceler karşılığını bulabilecek midir? İyiyle kötünün bu savaşında, bakalım bu kez mağlup gelen kim olacaktır?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.