DOLAR 32,2703
EURO 34,6865
ALTIN 2.408,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Patlayan Galaxy S8 bir arabayı kül etti

11.06.2018
A+
A-

Amerika’nın Detroit şehrinde yaşanan bir olay, internet ortamında kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Bir aracın içinde yer alan Galaxy S4 ve Galaxy S8 aniden alev aldı ve sonrasında patladı. Aracın kullanan kadının verdiği ifadeye göre, Galaxy S4 ve Galaxy S8, aracın ön kısmında yer alan bardaklıkta iken, bir anda patladı ve bulunduğu bölgeye büyük bir hasar verdi.

Nissan Maxima marka otomobilin alev alması sırasında kendisini araçtan zorlukla dışarı atan sürücü, aracının yanışını izlemekten başka bir şey yapamadı.

Bu olay, Detroit İtfaiyesi tarafından da doğrulandı. Konu hakkında ise Samsung’dan bir açıklama geldi. Samsung, milyonlarca cihazının bu tip konularda, cihazlarının arkasında olduklarını belirtirken, bu olay için son derece kapsamlı bir araştırma yapacaklarını da ifade etti.

Bu tip durumlarla karşılaşmamak adına, telefonlarınızı araçlarda direkt güneş ışığından ve cama yakın kısımlardan uzak tutmanızı tavsiye ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.