DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Paris Hilton: “Nişanlımın hiç bir şeyde gözü yok”

06.04.2021
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre ABD’li ünlü sosyetik Paris Hilton  1990’larda yatılı okuldayken istismara uğradığını ve bunun kendisinde travma sonrası stres bozukluğuna neden olduğunu söylemişti.

Paris Hilton, The Times Gazetesi’ne yazdığı yazıda da bu konuyla ilgili şunları anlattı: “Yatılı okulda yaşadığım cehennem, tam bir sözlü, duygusal ve psikolojik istismarı içeriyordu. Bu problem, bugün bile benim ilişkilerimi etkiliyor.”

40 yaşındaki sosyetik kadın, Şubat ayında nişanlandığı ekonomist Carter Reum’a da övgü yağdırdı: “Carter çok özel, halden anlayan bir insan. Sadece travmatik hayatım değil, renkli bir flört geçmişine de sahip olduğum biliniyor. Ama Carter bunları hiç problem etmeyecek olgunlukta. Bana her özelliğimle saygı duyuyor ve beni ben olduğum için çok seviyor. Onunla evlenip anne olmak istiyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.