DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Para muhabbeti İbo Show’a damga vurdu! Mahmut Tuncer Mehmet Ali Erbil’i 100 lirayla ikna etti İbrahim Tatlıses’in gözü kaldı!

06.06.2021
A+
A-

İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı İbo Show, bugün yeni bir bölümüyle ekranlara geldi. Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan programa Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Mahmut Tuncer, Özgür Alter ve Aydemir Akbaş konuk oldu.

Müzik şöleni yaşanan programa Mahmut Tuncer, Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses’in arasında geçen para muhabbeti damga vurdu.

Mehmet Ali Erbil, programın sonlarına doğru Mahmut Tuncer’in “Bir uzun havanın arkasına türkü bağlayalım benim bölümüm bitsin” sözleri üzerine isyan etti.

Ünlü şovmen, “Başlayacağım uzun havana. Bu gece uzun havalar bitmedi. Ben de söylerim, kimse kalmaz burada” diyerek programdakilere tatlı bir tehditte bulundu. Bunun üzerine Mahmut Tuncer, Erbil’i 100 lira vererek susturdu.

İbrahim Tatlıses de “Oğlum Ahmet’in o para” diyerek araya girdi. Tatlıses’in sözleri üzerine şaşkına dönen Tuncer ise “İyi ki senle küs kalmışız” esprisiyle ekran başındakileri kahkahaya boğdu.

Uzun hava okumakta ısrarlı olan Mahmut Tuncer orkestraya dönünce Mehmet Ali Erbil, bu sefer “Benim için oku” dedi. Tuncer’in “Para insanı nasıl değiştiriyor görün işte” sözleri ise dikkat çekti.

Esprileri art arda patlatan Mahmut Tuncer, orkestraya da takılmayı ihmal etmedi. Tuncer, orkestranın para isteğini “Bu parçada davul yok” diyerek reddetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.