DOLAR 32,3384
EURO 35,2023
ALTIN 2.246,65
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C

Pandemi döneminde çekilen sinema filmi vizyona girdi

10.09.2021
A+
A-

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ filmi, dün akşam gerçekleşen galayla, vizyonu öncesi seyircilerle buluştu.

Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın başrollerini paylaştığı filmin galasında tüm ekip, kırmızı halıda basın karşısına çıkarken, filmlerinin sinemaseverlerle buluşacak olmasının heyecanını yaşadı.

Gala öncesi kırmızı halıda gazetecilerin sorularına yanıt veren filmin başrol oyuncularından Pınar Deniz, “Biz pandemi döneminde çektik filmi. Seyirciyle buluşuyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Sinemaları ne olur yalnız bırakmayın.” diye konuştu. Yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı, sevgilisi Pınar Deniz’i galada yalnız bırakmadı.

Bir diğer başrol oyuncusu Burcu Biricik de, “‘Galiba vizyona giremeyeceğiz. Yalan olacak çektiğimiz film’ diye düşündük ama şu an burada, galadayız. Bu bizi çok mutlu etti. Herkesi sinemalara bekliyoruz. Bu film benim için şöyle bir önem taşıyor; ben bu pandemi ilk çıktığında ‘Setleri durdurun, bir şey yapılması gerekiyor’ diye paylaşım yapan ilk insanlardan birisiydim. Bu set bize pandemiyle birlikte nasıl hareket edip, nasıl çalışmamız gerektiğini öğretti. O kadar güzel önlemler almışlardı ki… Bence tüm sektöre de örnek oldu. Şimdi de ilk vizyona giren filmiz. O yüzden seyirci olarak pandemiye rağmen nasıl hayatımıza devam edebileceğimizi öğreneceğiz.” diyerek, sözlerini noktaladı.

Filmin başrol oyuncusu Aras Aydın ile aşk yaşayan Melis Birkan da sevgilisinin filmine destek için galaya geldi.

Genç oyuncuyla ilişkilerinin güzel gittiği söyleyen Melis Birkan, galaları unuttuğunu, “Çok zorlandım. Unutmuşuz ama güzel geldi.” sözleriyle ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.