DOLAR 32,2466
EURO 34,7531
ALTIN 2.410,38
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Panathinaikos’un yolunu tutan Samet Akaydın Fatih Terim’i öve öve bitiremedi

Süper Lig devi Fenerbahçe’den Panathinaikos’a kiralanan savunma oyuncusu Samet Akaydin, yeni takımı ile ilk kez açıklamalarda bulundu. “HER TÜRK, FATİH TERİM’LE ÇALIŞMAK İSTER” Yunan takımı Panathinaikos’a gelmesinde Fatih Terim’in büyük rolü …

14.01.2024
A+
A-

Süper Lig devi Fenerbahçe’den Panathinaikos’a kiralanan savunma oyuncusu Samet Akaydin, yeni takımı ile ilk kez açıklamalarda bulundu.

“HER TÜRK, FATİH TERİM’LE ÇALIŞMAK İSTER”

Yunan takımı Panathinaikos’a gelmesinde Fatih Terim’in büyük rolü olduğunu söyleyen Samet, “Panathinaikos’un taraftar grubunun çok etkili olduğunu biliyorum, Yunanistan’da büyük bir camia olduğunu biliyorum. Buraya gelmemde Fatih Terim’in etkisi çok büyük. Türk futbolcular onunla çalışmayı çok ister. Biraz heyecanlıyım ancak bu heyecanımın performansımı artıracağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK”

Yeni takımı hakkında konuşan Samet, “Bir an önce sahaya çıkmak istiyorum. Kişisel hedeflerden ziyade ortak hedefimiz Panathinaikos’u şampiyon yapmak. Benim hedefim kendimi en hazır hale getirip Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde gidebilmek. Ben sahada asla vazgeçmeyen, hırsımla öne çıkan bir oyuncuyum. Bunu da taraftarlarımıza göstereceğim” dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.