DOLAR 32,2852
EURO 34,6790
ALTIN 2.403,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Pamukkale’de hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor

Dünyaca ünlü travertenleri, termal suları ve tarihi zenginliğiyle yaz-kış ilgi gören Denizli’deki “beyaz cennet” Pamukkale’de, yeni yılın ilk hafta sonunda da ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

07.01.2024
A+
A-

Pamukkale’ye gelenler, termal suyun oluşturduğu eşsiz güzellikteki travertenleri ve antik kenti geziyor. Travertenlerde yürüyüş yapan, cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çeken turistler, yaz kış sıcaklığı 36 derece olan antik havuzun tadını çıkarıyor.

Bursa’dan gelen Burcu Demir, gazetecilere, Pamukkale’yi çok beğendiğini belirterek, “Burası çok eşsiz bir yermiş. Bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Arkadaşlarımla burayı çok beğendik, bir sürü fotoğraf çekildik. Travertenlerin üzerinde yürüyüş yapmak da çok keyifliydi.” dedi.

Ziyaretçilerden Mehmet Ali Akpınar ise “Muhteşem bir yer. Ailemle İstanbul’dan geldiğimize değdi. Burada 2 gün kalacağız. Bir günü sadece Pamukkale travertenlerine ve Hierapolis Antik Kenti’ne ayırdık. Tarihi ve doğal güzelliklerin hepsini gezip görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.