DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Ozzy Osbourne: Hiçbir yere gitmedim

Parkinson hastalığıyla mücadele eden ünlü İngiliz rock yıldızı Ozzy Osbourne’un hayatını kaybettiği öne sürüldü. İddiaların ardından sessizliğini bozan ünlü isim, “Ben ölmedim” dedi.

29.12.2023
A+
A-

1970’lerin dünyaca ünlü heavy metal grubu Black Sabbath‘ın eski solisti Ozzy Osbourne‘un hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

BİR ANMA VİDEOSUNDA KENDİ FOTOĞRAFINI GÖRDÜ

Sosyal medyada yayılan bir anma videosunda kendi fotoğrafına rastlayan Ozzy Osbourne,  öldüğüne dair haberleri yalanlamak zorunda kaldı.

75 yaşındaki Ozzy Osbourne, ‘The Osbournes’ podcast’inin son bölümünde ailesini video hakkında bilgilendirdi.

“YouTube’da ‘Bugün Ölen Ünlüler’ denen bir şey var ve orada benim resmim var” diyen ünlü isim,  ‘Monty Python’ ve ‘Kutsal Kase’ye (Monty Python and the Holy Grail) atıfta bulunarak espri yaptı.

“ÖLMEDİM”

“Karanlığın Prensi” ismiyle anılan Osbourne, “Ben ölmedim. Gerçekte ölmedim… Sadece küçük bir sıyrık. Hiçbir yere gittiğim yok ve zaten işimi bitirmeden önce birkaç konser daha vereceğim” dedi.

“NEDEN HAYATTA KALAN SON KİŞİ BENİM?”

Öte yandan Ozzy Osbourne, geçtiğimiz haftalarda alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla mücadelesi yüzünden pek çok rock’çı arkadaşından önce ölmesi gerektiğini söylemiş ve “İçki içen tüm dostlarımın öldüğünü fark ettim. Onların çoğundan önce ölmüş olmalıydım. Neden hayatta kalan son kişi benim? Bazen aynaya bakıyorum ve ‘Bunu neden yaptın?’ diyorum. Bin defa ölmeliydim. Tanrı bilir kaç defa midemi yıkattım” şeklinde konuşmuştu.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.