DOLAR 32,5548
EURO 34,8355
ALTIN 2.431,60
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Öztrak: İdlib için Meclis’te kapalı oturum yapılsın

28.02.2020
A+
A-

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İdilb’de Türk askerlerine yönelik hava saldırısının ardından basın toplantısı düzenledi. Öztrak, rejim güçleri tarafından İdlib’de düzenlenen saldırı nedeniyle TBMM’yi kapalı oturumla toplantıya çağırdı.

İdlib’deki saldırı nedeniyle CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken yaptığı açıklamada, Öztrak, İdlib’den gelen şehit haberlerinin yüreklerini dağladığını söyledi.

Öztrak, şunları kaydetti:

“İdlib’de durum son derece ciddi ve endişe verici. Hatay Valisinin yaptığı açıklamada İdlib’de çok sayıda şehit ve yararlıların olduğu anlaşılmaktadır. Milletçe büyük üzüntü içindeyiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimizin yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Genel Başkanımızın günlerdir söylediği gibi Suriye de Libya da İdlib de Mehmetçiğimizin tek bir tırnağı dahi etmez. Türk ordusu TBMM’nin ordusudur, onlarca şehidimiz varken TBMM’nin buna sessiz kalmasını beklemememiz gerekir. Bu nedenle CHP olarak konuyu görüşmek üzere yarın Meclis’i kapalı oturumla toplantıya çağırıyoruz.”

Borsa İstanbul kapatılsın hainler amacına ulaşmasın

 

Bakan Akar ve komutanlar sınırın en uç noktasında

 

İletiişim Başkanlığı Askerlerimizin kanları yerde kalmayacak

 

Türkiye mültecilere Avrupa kapısını açtı

 

Hatay Valisi: 33 askerimiz şehit oldu

 

TIKLA BORSADA DÜŞÜK KOMİSYONLA İŞLEM YAPMAYA BAŞLA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.