DOLAR 32,5380
EURO 34,8711
ALTIN 2.488,58
BIST 9.587,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Özgür Çevik müziği rafa kaldırdı

02.10.2021
A+
A-

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre Müzik Yorumcuları Meslek Birliği MÜYORBİR’in 11. Olağan Genel Kurulu önceki gün İstanbul Kongre Merkezi’nde yapıldı. Burhan Şeşen ve Ahmet Koç’un MÜYORBİR’in yönetimine seçilmek için yarıştığı genel kurula birçok sanatçı katılarak, oy kullandı.

DİJİTALİ SEVDİ

Genel kurulda oy kullanan isimlerden Özgür Çevik, kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet etti. Dizi yoğunluğu nedeniyle artık müzik yapamadığını söyleyen Çevik, en çok dijital mecralara iş yapmayı sevdiğini anlattı.

“MÜZİK YAPMAYA VAKTİM YOK”

Özgür Çevik, konuyla ilgili, “Ulusal mecranın da dijitalin de artıları ve eksileri var. Bir tanesinde daha uzun gidiyor, öbüründe parantezler belli. Ben dijitali sevdim, çok net. Sezon on bölüm ise on bölüm. Yayından kalkma ya da reyting kaygısı yok ama kazançlar düşük. Al sana eksi bu da… Aktif olarak müzik yapamıyorum, vaktim olmuyor. Ara verdim.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.