DOLAR 32,3526
EURO 34,8556
ALTIN 2.390,09
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Özgü Namal ve Oktay Kaynarca yıllar sonra yeniden bir arada

14.08.2022
A+
A-

Akşam Gazetesi’nin haberine göre Özgü Namal yıllar sonra yeniden görüntülendi. Yeditepe İstanbul ve Kurtlar Vadisi dizilerinde Oktay Kaynarca ile birlikte oynayan Özgü Namal, ünlü oyuncu ile bir dönem birliktelik yaşamış ancak bu birliktelik ayrılık ile sonuçlanmıştı. Daha sonra yeniden evlenen Özgü Namal, bu evliliğinde 2 çocuk annesi olmuş fakat eşini kaybetmişti. Zor günleri geride bırakan ünlü oyuncu, yıllar sonra Oktay Kaynarca ile bir araya geldi.

ÖZGÜ NAMAL’DAN OKTAY KAYNARCA ZİYARETİ

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setini ziyaret eden Özgü Namal, yıllar sonra Oktay Kaynarca ile bir araya geldi.

Özgü Namal ve Oktay Kaynarca yıllar sonra yeniden bir arada

Ünlü oyuncunun yüzünün gülüyor olması ve sosyal medyaya yansıyan fotoğraf karesi, görenleri heyecanlandırdı.

EDHO EKİBİNDEN OKTAY KAYNARCA ZİYARETİ

Öte yandan Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer de, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin setine ziyarete geldi. Oktay Kaynarca bu ziyareti, sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Özgü Namal ve Oktay Kaynarca yıllar sonra yeniden bir arada - Resim : 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.