DOLAR 32,3660
EURO 34,7794
ALTIN 2.410,07
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Özge Ulusoy’un Babasının Ölümüne İlişkin Adalet Mücadelesi

Özge Ulusoy’un babasının ölümüne ilişkin adalet mücadelesi hakkında detaylı bilgiler. Özge Ulusoy’un babasının ölümüne dair yaşanan hukuki süreçler ve adalet arayışı.

08.04.2024
A+
A-

Ünlü manken Özge Ulusoy‘un babası Haydar Ulusoy, 4 Aralık 2022’de Ankara’da karşıdan karşıya geçerken araba çarpma sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan kadın sürücü, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bayram öncesi babasını ziyaret eden Ulusoy, babasına çarpan kişi hapse girene kadar hukuk mücadelesinden vazgeçmeyeceğini söyleyerek yaşanan duruma isyan etti.

Özge Ulusoy’un Duyguları

Özge Ulusoy'un Duyguları

Özge Ulusoy, Instagram hesabından babasının mezarı başında paylaşım yaparak duygularını şu şekilde ifade etti: “Öyle bir ateş ki içimizdeki hep yanmaya devam edecek. Hayatımız sen gidince durdu, hiçbir şey eskisi gibi değil artık. Ama sen her saniye bizimlesin baba. Can alıp da pişman olmayanlara cezalarını çekmeyi, pişman olmayı öğrenmeyi nasip et yarabbim. Senin ve tüm komşularının mekanı cennet olsun. Nur içinde uyuyun.”

Babasının ölümüne neden olan sürücünün serbest bırakılmasına tepki gösteren Ulusoy, “Ankaralılar sevdiklerinizi yollardan uzak tutun!” çağrısında bulundu ve adaletin yerini bulması için mücadele edeceklerini belirtti.

Adalet Arayışı

Adalet Arayışı

Ulusoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, katilin ve ailesinin babasını suçlamaya devam ettiğini, ancak güvenlik kamerası görüntülerinin gerçeği ortaya çıkardığını belirtti. İnkara devam eden katilin adaletten kaçamayacağını vurgulayan Ulusoy, babasının hakkını savunmak için mücadele edeceğini söyledi.

Özge Ulusoy, babasının adaletine kavuşana kadar hukuk mücadelesini sürdüreceğini ve adaletin yerini bulması için çaba göstereceğini belirtti.

Özge Ulusoy'un Babasının Ölümüne İlişkin Adalet Mücadelesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.