DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Özge Özpirinçci kimdir nereli sevgilisine bakın o da çok ünlü

23.12.2017
A+
A-

Melekler Korusun dizisiyle ünlendikten sonra başarılı projelerde yer alan Özge Özpirinçci yeni filminin heyecanını yaşıyor. Acı Tatlı Ekşi filminde oynayacak olan Özge Özpirinçci’nin hayatına gelin hep birlikte bakalım.

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu İstanbul’da okuyan güzel oyuncu, lise eğiminin bir bölümünü ise Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştirmiştir. Lisans eğitimini Türkiye’de alan Özpirinçci, Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı. Birçok, reklam filminde oynayan güzel oyuncu, Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada’yı canlandırmıştır. Show Tv’de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun’da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü. Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Şimdi Kadın dizisinde oynayan ve yeni filminin heyecanını yaşayan Özge Özpirinçci kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile aşk yaşıyor. Engin Altan Düzyatan ile evlenecekleri konuşulan fakat sürpriz bir şekilde ayrılan Özge Özpirinçci, yeni filminin heyecanını yaşıyor. 

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.