DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

ÖZET İZLE: Galatasaray 3-2 Gaziantep FK Maçı Özeti ve Golleri İzle | Galatasaray Gaziantep FK Maçı kaç kaç bitti

21.06.2020
A+
A-

Süper Lig’in 28. haftasında 50 puanla 4. sırada bulunan Galatasaray, sahasında 33 puanla 9. sıradaki Gaziantep FK’yi ağırlıyor. Son dönemde sakatlıklarla boğuşan ve geçtiğimiz hafta Muslera ve Andone’yi de sakatlıklara kurban veren Galatasaray zirve ile arasındaki farkı kapatmak için bu maçı zorunda. öte taraftan ligin flaş takımlarından Gaziantep FK zorlu Galatasaray deplasmanından puanla terketmek istiyor.

Galatasaray 3-2 Gaziantep FK

Canlı anlatım

4. dakikada Emre Akbaba’nın pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Falcao’un vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Günay’da kaldı.

17. dakikada Güray Vural’ın sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde bulunan Djilobodji’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1

34. dakikada Feghouli’nin ara pasında defansın arkasına sarkan Onyekuru, suç oluşturan sahası içi sol tarafında kaleci Günay’ı da geçen topu anlamsız kaleye yollamak isterken Kana-Bıyık son anda çizgiden çıkardı.

36. dakikada Feghouli’nin ara pasında defansın arkasına iyi kaçan Falcao, cinayet sahası içinde yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1

40. dakikada Süratli’nin pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Belhanda rakiplerinden sıyrılıp yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 2-1

İkinci sanki

55′ Galatasaray, maçta 10 kişi kalıyor. Kenan Özer’e yaptığı faul sonrasında Ahmet Çalık keskin gol şansı nedeniyle hakem Alper Ulusoy’dan kırmızı kart görüyor.

63′ Süratli büyüyen Gaziantep FK atağında Olarenwaju Kayode’ye faul yapan Marcelo Saracchi, hakem Alper Ulusoy’dan sarı kart görüyor.

66′ GOOOLL!! Galatasaray, Sofiane Feghouli’nin golüyle maçta durumu 3-1’e getiriyor.

72′ Galatasaray’da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Selçuk İnan, Younes Belhanda’nın yerine oyuna dahil oluyor.

78′ GOOOLL!! Gaziantep FK, Patrick Twumasi’nin golüyle skoru 3-2’ye getiriyor.

84′ Sağ kanattan cinayet alanı içine giren Kenan Özer arkadaki direğe ortasını yapıyor fakat savunmada Martin Linnes kafayla topu suç oluşturan alanı dışına uzaklaştırıyor.

90+4′ GOOOLL!! Gaziantep FK, Olarenwaju Kayode’nin golüyle skoru 3-3 yapıyor.

90+8′ VAR’da pozisyonu izleyen Alper Ulusoy, Oğuz Ceylan’ın Jimmy Durmaz’a yaptığını belirtiyor ve Gaziantep FK’nın attığı gol iptal ediliyor.

Galatasaray’da 3 değiştirme

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11’e tarafından Gaziantep FK karşısında 3 değişim yaptı.

Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın 11’i belli oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, son oynanan Çaykur Rizespor maçının 11’ine göre kadroda sakatlıklardan dolayı 3 değişim yaptı. Terim, Muslera’nın yokluğunda kaleyi Okan’a itimat ederken, orta sahada da geçen hafta oynamayan Emre Akbaba ile Younes Belhanda’da yer verdi. Defansta ise Ahmet Çalık’ın partneri Mario Lemina oldu.

Sarı-kırmızılılar, Gaziantep FK karşısına Okan Kocuk, Mariano, Ahmet Çalık, Mario Lemina, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Emre Akbaba, Sofinae Feghouli, Henry Onyekuru, Younes Belhanda ve Radamel Falcao ile çıkacak.

Yedeklerde ise Berk Balaban, Şener Özbayraklı, Selçuk İnan, Martin Linnes, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika, Muhakkak Bayram ve Taylan Antalyalı olacak.

Ahmet Çalık, kırmızı kart fark etti

Galatasaray’da Ahmet Çalık, maçın 55. dakikasında Kenan Özer’i düşürmesi sonucunda belirgin gol şansı sebebiyle hakem Alper Ulusoy kadar kırmızı kart ile cezalandırdı.

Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray’da Ahmet Çalık kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Müsabakanın 55. dakikası dakikasına Younes Belhanda’nın geri pasında topu kaptıran Ahmet Çalık’ın Kenan Özer’e cinayet yayı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Alper Ulusoy, pozisyonda Ahmet’i son adam olarak değerlendirdi ve direkt kırmızı kart ile cezalandırdı.

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz hafta da Adem Büyük kırmızı kart görmüştü.

Taraftarlardan Mustafa Cengiz, Muslera ve Andone’ye takviye

Galatasaray taraftarlar, Türk Telekom Stadyumu tribünlerine rahatsızlığından nedeniyle operasyon geçiren Başkan Mustafa Cengiz ile sakatlıkları olan Muslera ve Andone’ye takviye pankartları astı.

Galatasaraylı taraftarlar, Süper Lig’in 28. haftasında evinde oynadıkları Gaziantep FK maçında Başkan Mustafa Cengiz ile Fernando Muslera ve Florin Andone’yi unutmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, rahatsızlıklarından nedeniyle işlem geçiren Başkan Mustafa Cengiz için Fetih Suresi’nin bir bölümünün yer aldığı (İnna Fetahna Leke Fethan Mubina) ‘Dualarımız seninle başkanım’ yazılı pankart astı. Geçtiğimiz haftaki Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Muslera ve Andone için de ‘Geçmiş olsun, kalbimiz sizinle’ yazılmış pankartlar yer aldı.

Aslan’da kaptan Lemina oldu

Galatasaray’da Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Ryan Donk’un yokluğunda Gaziantep FK maçına kaptan olarak Mario Lemina çıktı.

Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray’da sahaya kaptan olarak ayrı bir isim çıktı. Fernando Muslera’nın sakatlığından, Selçuk İnan’ın 11’de yer almamasından ve Ryan Donk’un da sarı kart cezasından dolayı yer almadığı müsabakada Teknik Direktör Fatih Terim, kaptanlık görevini Mario Lemina’ya verdi. Lemina ayrıca stoper yokluğunda Ahmet Çalık ile birlikte defansın ortasında görevlendirildi.

Oğuzhan Ort – Mehmet Sevimli Topaloğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.