DOLAR 32,5968
EURO 34,8683
ALTIN 2.494,71
BIST 9.593,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

ÖZEL BAŞARI HASTANESİ HAKKINDA ŞOK COVİD TESTİ İDDİASI!

03.10.2021
A+
A-

İşte Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Dr. Hicabi Gökdereli‘nin yaptığı Özel Başarı Hastanesi hakkında Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirecek o şikayetler…

PARA İÇİN COVİD TESTİ YAPMAMIŞLAR

Covid belirtisi olduğu halde test yapılmayıp sadece kan testi yapılıp hastanın yollanması. Hastanın evde Covid i ilaçsız geçirmesi. Kardeşim 30.07. 2021 tarihinde Başarı hastanesine yüksek ateş, eklem ağrısı, baş ağrısı, kökü alamama gibi şikayetler le gittiği halde, sadece normal bir grip gibi kan testi yapılıp. Testte de enfeksiyon değerleri yüksek olduğu halde Corona testi yapma gereği duyulmamıştır. Kardeşim 15 gün boyunca sadece orada verilen serum la hastalığı atlatmıştır. Daha sonra da 23.08 2021 tarihinde yapılan antikor testi sonucu kardeşimin Covid geçirdiği tespit edilmiştir. Ama bu hastane sırf para için Covid testini yapmamış kardeşimi normal bir grip gibi eve ®️ yollamıştım. Gerekli belgeler şu an düzenlenmiş olup, ilgili hastaneyi ilgili makamlara şikayet edeceğiz.

RESMEN REZALET

Kızımı bugün çocuk doktorunuz * a getirdim. Bizden önceki hastayla zaten tartıştı sonrasında biz girdik. Asla ilgi yok sormadan cevap yok ve verilen cevaplar da agresif. Hemşireyim ben ve hayatımda böyle agresif isinden nefret ederek yapan bir doktor daha görmedim. Muayene benim ısrarımla 3 dakika sürduü reçete yazma ile 5 dakika. Ayrıca antibiyotik yazdı bebeğimin kilosunu sormadı ezbere yazdı. 5 dakika için 165 TL verdim yarın ilgili yerleri ve başhekimi de arayacağım. Resmen rezalet.

SORUMSUZ BİR HASTANE

Özel Başarı Hastanesi aradım saat 16.34 de Covid testi için ama ne yazık ki kaç saattir ulaşım sağlayamıyorum. Telefonları kimse açmıyor ve şu an saat 20.30 halende arıyorum kimse bakmıyor sorumsuz bir hastane şu an esim test verdi. Sonuç bekleyeceğiz ama danışma ya da yetkili bir kisi telefonları açıp ta bilgi alabileceğimiz kimse yoktu

ALDIKLARI PARAYI HAK ETMİYORLAR

Cumartesi günü dış çektirdim. Dişim 2 gün boyunca kanadı ve şişti sanki içeride dış parçası kalmış gibi aradım kemiktir 24 saat kanaması normal dediler, ben dedim çok ağrı çekiyorum 2 3 gün ağrır dediler bekledim geçmedi hastaneye gelmek istediğini randevu istediğimi söyledim gelebilirsiniz randevu verilmiyor, geldim doktorun işi varmış 6’dan sonra gelin diyor bebeğim ®️ var bırakıp çıkmadığımı söylüyorum telefonda neden söylemediğini söylüyorum umursamıyorlar, hizmet sıfır azının içi sis ağrım devam ediyor kanama devam ediyor yemek yemeyi bırakın konuşurken bile acı var damağım parçalanmış aldıkları parayı hak etmiyorlar.

DOKTOR HAKKI TANIMAYAN HASTANE

Pazar gecesi diş ağrısı ile acile gitmek durumunda kaldım fakat dişim iltihaplı olduğu için herhangi bir işlem yapılmadı ilaçlarımı kullanıp farklı bir doktor tercihi ile hastaneye tekrar başvurduğumda bana ters bir tavır ile hangi doktorda işlen yaptırdıysanız onda devam edeceksiniz denildi fakat ısrarla dişime herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Sadece ilaç kullandım ve diş çekimini sizin yapmanızı istiyorum dememe rağmen beni kale ®️ almadı ve benden sonra gelen hastalarla devam etti. Doktor seçimi bir hastanın en doğal hakkıdır bunun farkında olmayan olamayan bir hastane düşünün. Hasta haklarını gidip durumu anlattığımda ise bana yardımcı olmak yerine doktoru savundu profesyonellikten uzak bir hastanedir net.

HASTA YAKINLARINI AŞALIYORLAR

Başarı Hastanesi yoğun bakım bölümü personellerinin hasta yakınlarına karşı tavırları hiç hoş değil. Keyfimiz gelirse görürsünüz modundalar. İçeride sohbet gırgır yapıldığını duyduğumuz gördüğümüz halde hasta yakınlarını aşağılayıcı cevaplar vererek sinir katsayısı yükseliyor

HASTANEDE AŞI OLAMADIM

Bu aksam Başarı Hastanesi’ne aşı olmak için gittim ama olamadım. Bana 5 kisi daha getirmemi söylediler. Böyle bir saçmalık yok ben nereden bulayım 5 kişiyi yoldan mi alıp getireyim. Aşı 6 kişilikmiş. O zaman belirtselerdi çok ilgisiz bir hastane.

SAĞLAM OLAN DİŞLERİMDEN OLDUM

Diş doktorunda zirkonyum kaplama diş yaptırdım. Sağlam olan dişlerimden de oldum yaptığı dişlerde kasılma diş etlerinde sıkışma ağrı var ve 1 buçuk yıldan beri gidiyorum. Bu sondada damaklarımda şişlikler oluştu psikolojim çok bozuk sağlığımdan oldum.

Kaynak: https://www.sikayetvar.com/ozel-basari-hastanesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.