DOLAR 32,2647
EURO 34,7829
ALTIN 2.412,93
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Oyuncuların rüyası OMEN 15 inceleme OMEN 15 inceleme videosu ile devam ediyoruz. Bu videomuzda OMEN 15 özellikleri ile ilgili detaylara …

15.04.2020
A+
A-

Eğer oyun oynamayı seviyorsanız, bu bilgisayarı da seveceksiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizler inlememiz ile baş başa bırakalım.

OMEN 15 özellikleri neler?

OMEN, oyuncular için uzun zamandır özel olarak tasarlanmış bilgisayarlar ile karşımıza çıkıyor. Bilgisayarın kalbine baktığımızda 9. nesil Intel® Core™ i7 işlemciden güç aldığını görüyoruz. Bu işlemci farklı frekans aralıklarında oyunculara her zaman istediği performansı verebiliyor.

6 çekirdekli işlemci 2,6 GHz hızında çalışıyor. Turbo Boost Teknolojisi sayesinde bu hız, 4,5 GHz’e çıkıyor.

OMEN 15 özellikleri ile ilgili detaylara şimdi de ekran ile devam edelim. Bilgisayar, 15.6 inç büyüklüğünde, Full HD çözünürlüğe sahip bir ekran karşımıza çıkıyor. Bu ekran 144 Hz yenileme hızı ile oyunculara donanımın gerçek gücünü somut bir şekilde gösteriyor.

16 GB DDR4-2666 SDRAM ile gelen dizüstü bilgisayarda 512 GB PCle SSD kullanılıyor.

Bilgisayarın grafik birimi tarafında da bizi başarılı bir ekran karşı karşılıyor. Bilgisayarda son zamanlarından en dikkat çekici ekran kartlarından NVIDIA GeForce RTX 2060‘ı görüyoruz.

Batarya tarafında 6 hücreli 69 Wh lityum iyon polimer bataryanın kullanıldığını görüyoruz.

Dizüstü bilgisayarın diğer öne çıkan özellikleri ise şöyle sıralanıyor:

OMEN 15’te 3 taraflı hava çıkışıyla toplamda 5 taraflı hava akışı sunan gelişmiş termal çözüm OMEN Tempest bulunuyor. OMEN Tempest, oyunun en heyecanlı anlarında bile cihazın soğuk kalmasını sağlıyor. Bu da akıcı bir oyun deneyimi demek.

Daha büyük kanatlardan, 3 kademeli motordan ve akışkan dinamik parçadan oluşan yeni fan tasarımı, ısı dağıtımını iyileştiriyor.

OMEN 15, 22 mm kalınlığa sahip. Bu sayede gayet portatif bir kullanım sunuyor.

Arka aydınlatmalı ve aynı anda birden çok tuşa basılmasını sağlayan anti-ghosting teknolojisine sahip klavyeyle oyuncular oyun performanslarını iyileştirebiliyor ve mücadeleyi yönetiyor.
Dizüstü PC’de aynı zamanda iki yeni özelliğe sahip OMEN Command Center da yer alıyor.

Performans Kontrolü özelliği, soğutmayı ya da performansı artıracak şekilde fanın dönüş hızını yükseltiyor. OMEN Dinamik Güç ise oyunun o anda ne kadar güç tükettiğine bağlı olarak CPU ve GPU’ların vat miktarını yöneterek FPS’nin en yüksek seviyeye çıkmasını sağlıyor. İki güçlü özellik bir araya geldiğinde cihazın

Bilgisayar hakkında daha fazla bilgi için videomuzu izleyebilir ve buraya tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.