DOLAR 32,3753
EURO 35,0555
ALTIN 2.326,55
BIST 9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Oyuncu Turhan Kaya Corona virüse yenildi!

01.04.2020
A+
A-

Dizi ve sinema oyuncusu Turhan Kaya, 69 yaşında hayatını kaybetmişti. “Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Binbir Gece, Doktorlar, Bıçak Sırtı, Kurtlar Vadisi Pusu, Menekşe ile Halil, Tatlı Bela Fadime, Dedektif Biraderler, Melekler Korusun, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Masumlar ve Şahsiyet” gibi dizilerde rol alan Kaya’nın vefatı ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

İLK TEST NEGATİF ÇIKTI

Sözcü Gazetesi’nin Kaya’nın yakın çevresinden edindiği bilgiler şöyle:

Ünlü oyuncu bir süre önce öksürük rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitti. Burada kendisine corona virüsü testi yapıldı. Test negatif çıkınca Kaya evine geri gönderildi.

Rahatsızlığı geçmeyen Kaya, 10 gün önce yine öksürük şikâyetiyle Sultan Hamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu. İkinci kez hastaneye giden Kaya’ya yeniden test yapıldı. Ancak sonuçlar gelmeden Kaya hayatını kaybetti.

Kaya’nın vefatıyla sarsılan ailesi, ölüm nedeni ile ilgili net bir bilgi alamadı. Kaya’nın vefatının ardından corona virüsünden vefat edenler gibi apar topar defnedildiği öne sürüldü.

“VİRÜSÜ HASTANEDE KAPTI” İDDİASI

Ünlü oyuncunun oğlu Theo Kaya da babasının ölüm nedeninin corona virüsü olduğunu açıkladı. Kaya’nın annesi, kız kardeşi ve oğlu olmak üzere temasta olduğu kişiler tarandı.

Ancak hiçbirinde virüs bulgusuna rastlanmadı. Theo Kaya, babasının hastanede corona virüsüne yakalandığını iddia etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.