DOLAR 32,2041
EURO 35,0865
ALTIN 2.472,04
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Oyuncu Olivia Munn meme kanserine yakalandığını duyurdu

“The Newsroom”, “X-Men: Kıyamet” gibi yapımlarla tanınan Olivia Munn kanserle mücadele ettiğini duyurdu. ABD’li oyuncu, son 10 ay içinde 4 ayrı operasyon geçirdiğini açıkladı.

14.03.2024
A+
A-

Uzun süredir herhangi bir yapımda rol almayan Olivia Munn, sosyal medya hesabından meme kanserine yakalandığını açıkladı.

Olivia Munn, Şubat 2023’te kanser riski için genetik bir test yaptırdığını tüm sonuçların negatif çıkmasına rağmen doktorunun istediği başka bir tetkikle hayatının kurtulduğunu anlattı.

“ŞANSLIYIM”

Yapılan biyopsinin ardından, oyuncunun her iki göğsünde de agresif bir kanser türü olduğu ortaya çıkan 43 yaşındaki Munn, “Şanslıyım. Seçeneklerim olmasına yetecek kadar zamanımız varken yakaladık. Bir gün bununla yüzleşmek zorunda kalabilecek her kadın için de aynısını istiyorum” dedi.

“UMARIM BUNU PAYLAŞMAM BAŞKALARINA İLHAM OLUR”

Son 10 ay içerisinde dört farklı ameliyat geçirdiğini açıklayan ünlü isim, “Bir gün kendimi tamamen iyi hissederken, ertesi gün 10 saatlik bir ameliyatın ardından hastane yatağında uyanmaya başladım. Umarım bunu paylaşmam başkalarının kendi yolculuklarında rahatlık, ilham ve destek bulmalarına yardımcı olur” dedi.

Kanser olduğunu öğrendikten sonra şaşırtıcı bir şekilde iki kere ağladığını belirten Munn, “Sanırım ağlamaya vaktim olmadığını hissettim” ifadelerini kullandı.

Olivia Munn, eşi John Mulaney’e, hayranlarına ve doktorlarına teşekkür etti.

“MÜCADELE ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Mulaney, “Bizim için, burada olmak için bu kadar çok mücadele ettiğin için teşekkür ederiz. Malc ve ben sana tapıyoruz” dedi.

Ünlü çiftin Malcolm Hiep isminde 3 yaşında bir çocukları bulunuyor.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.