DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Oyuncu Nazlı Bulum, ilk cinsel ilişki tecrübesini anlattı: İçimde kondom kaldı

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki Nil rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Nazlı Bulum, katıldığı programda ilk cinsel ilişki tecrübesini anlattı. Annesinin sürekli kendisine “Özel biriyle birlikte ol” dediğini …

24.01.2024
A+
A-

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisindeki Nil rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Nazlı Bulum, katıldığı programda ilk cinsel ilişki tecrübesini anlattı. Annesinin sürekli kendisine “Özel biriyle birlikte ol” dediğini söyleyen oyuncu, ilk birlikteliğinde içinde kondom aldığını söyledi.

“BENİM İÇİN DEHŞET VERİCİYDİ, ANNEM GÜLEREK KARŞILIK VERDİ”

Annesinin mutlaka özel biriyle olması gerektiği konusunda ısrar ettiğini söyleyen Bulum, şunları söyledi: “İlk cinsel deneyim konusunda annemin ısrarı vardı. Özel bir şey olsun, özel biriyle olsun, hemen olmasın onunla ilgili daha kontrolcü yaklaşmaya çalışıyordu. Ben lisedeyken sevgililerim olmaya başladı. Belli ki artık öpüşüyorum falan… Yani daha çok sevgilim olan birisiyle olsun. İlk seviştiğim haftada çok komik bir şey oldu.”

“On yedinin sonlarındaydım. Ve işte bir şey yaşadım inanılmaz panik oldum. Ve yedide sessizce böyle eve girdim annemle, babam uyuyor. Ve böyle gidip anne uyan anne çok kötü bir şey oldu. Tabi ki kadın çok panik oldu. Mutfağa geçtik, söyleyemiyorum. Anne ne yapacağımı bilmiyorum, dedim. Hastaneye gitmemiz gerekiyor. Annem panik olunca söyledim. Bende içimde prezervatif kaldı dedim. Benim için o kadar dehşet verici bir şeydi ki…Annem de gülerek tepki verdi.”

Haberler.com

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.