DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Oyuncu monitörü alanlar için dev fırsat

05.11.2018
A+
A-

240 Hz tazeleme hızı ile eSpor oyuncuları için harika bir seçenek olan ViewSonic XG2530 modelini, Hepsiburada’dan alanlar için ikinci monitöre yüzde 50 indirimli olarak sahip olabilecek. AMD FreeSync özelliği sayesinde ekran kartı ve monitör arasındaki senkronizasyonu 47-240 Hz aralığında çıkış sağlayarak, üst seviye performans sergiler. Bu sayede, ghosting, yırtılma veya bulanıklaşma gibi sorunlar ortadan kalkıyor.

24.5 inç ekran boyutunda Full HD çözünürlük sunan oyuncu monitöründe, 1 ms tepkime süresi, ColorX modu, genişletilmiş siyah özelliği gibi, oyun tutkunlarına avantaj sağlayacak detaylar mevcut. Tasarımı, hem oyunculara hitap ediyor hem de ergonomik bir kullanım sunuyor.

bilgisayar ürünlerinde kdv indirimi

Hepsiburada, bu etkileyici oyuncu monitörü için dikkat çeken bir kampanya başlattı. Şu anda indirimli olarak satılan bu monitörü satın alanlar, aynı modelden bir tane daha alacakları zaman yüzde 50 indirimli olarak satın alabilecek. Bu fırsattan faydalanmak için yukarıdaki görsele tıklamanız yeterli olacak. Kampanyanın satıcı Hepsiburada olan ürünlerde geçerli olduğunu da hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.