DOLAR 32,5505
EURO 34,9656
ALTIN 2.457,06
BIST 9.879,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Oyuncu coşturan ekipmanlar! Size Hediye Razador Strong ve Mechanica inceleme videomuz ile oyunculara hitap eden bu ekipmanların özellikleri …

20.07.2020
A+
A-

Son zamanlarda oyun oynayan kullanıcı sayısı artışa geçtiği için oyuncu ekipmanı da oldukça önemli bir hale geldi. Oyun içerisinde ki deneyimi direk etkileyen bu ekipmanlar hem konfor hem de performans sunuyor. Özellikle inceleme konuğumuz Razador Strong‘un ses performansı hem oyun içi hemde genel olarak oldukça başarılı. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri detaylı incelememiz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler!

Hediye gönderisine aşağıdan ulaşabilirsiniz

View this post on Instagram

ShiftDelete.Net olarak yeni bir hediye gönderisi ile karşınızdayız. Gönderiyi beğenen, yoruma iki arkadaşını etiketleyen ve @shiftdeletenet hesabını takip eden 2 farklı hediyeden birini kazanacak. Çekiliş sonuçları 27 Temmuz Pazartesi günü açıklanacaktır. Bol şans! ?

A post shared by ShiftDelete.Net (@shiftdeletenet) on Jul 19, 2020 at 8:00am PDT

Razodor Strong’u nasıl satın alabilirim?

Razador Strong oyuncu kulaklığını buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Razador Mechanica’yı nereden satın alabilirim?

Razador Mechanica oyuncu klavyesini buraya tıklayarak Hepsiburada üzerinden satın alabilirsiniz.

Razador Strong ve Machanica özellikleri

Razadar Strong oyuncu kulaklığı yeni nesil oyunculara hitap ediyor. 50mm sürücüleri ve deri yapısıyla beraber kullanıcıya direk oyun hissiyatını yaşatabiliyor. Buna ek olarak üzerinde oyuncuların vazgeçilmezi olan RGB ışıkları da barındıran bu oyuncu kulaklığı uygun fiyatını göz önüne aldığımız zaman oldukça dikkat çekiyor. Kablo tarafında da 1.8 metre boyunda örgü bir kabloyu kullanıcısıyla buluşturan Razador Strong, bu özelliğiyle beraber tam olarak oyunculara hitap ediyor.

Örgü kablo üzerinde yer alan kontrolcü sayesinde hayat kurtaracak kısayollara sahip olabiliyorsunuz. Mikrofon, RGB ışık , ses yükseltme ve azaltma gibi fonksiyonları kontrolcü üzerinden kontrol etmeye imkan veren bu kulaklık gerçekten tam da oyunculara hitap ediyor. Ek olarak çok başarılı bir mikrofona sahip olan bu kulaklık sizi oyun içerisinde ki iletişiminizde de yarı yolda bırakmayacaktır.

Razador Mechanica ise tam olarak bir oyuncu klavyesi olarak karşımıza çıkıyor. Blue Switch yapısını içerisinde bulunduran bu mekanik klavye hissiyat konusunda gerçekten oldukça başarılı. Mekanik klavye olmasından dolayı da tepkime süresi konusunda da bu klavyenin bir avantajı bulunuyor. Oyunculara hitap eden bu klavyenin RGB ışıkları da tabiki bulunuyor. 10 farklı mod ile kontrol imkanı sunulan bu ışıkların oluşturduğu ışık şöleni gayet başarılı. Buna ek olarak 50 milyon tık ömrü bulunan bu klavye ile uzun yıllar vakit geçirebilirsiniz.

Siz Razador Strong ve Mechanica oyuncu ekipmanlarını nasıl buldunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.