DOLAR 32,5668
EURO 34,9572
ALTIN 2.444,34
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Öykü Çelik kuaföre gitmeyi düşünmüyor

08.05.2020
A+
A-

Corona virüsü salgını can almaya devam ederken pek çok ülke gündelik hayata dönüşün sinyallerini verdi. Türkiye de açıkladığı normalleşme takvimi ile içinde bulunduğumuz Mayıs ayında parça parça gündelik hayatın temposunun her yerde başlayacağını açıkladı.

Uzun süredir karantinada olan bir takım isimlerse, bu takvim planına bir zaman daha uymayacaklarını açıklıyor. Aynı bir açıklamaya oyuncu Hikaye Çelik de imza attı.

Kuaförde saçlarını boyatırken çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaşan Çelik altına da şunları yazdı:

“Kendi adıma şunu söyleyebilirim; bir süre daha kuaföre ve AVM’lere gitmeyi düşünmüyorum.. Bu süreci ailemle birlikte atlatıyorum ve bu sorumlulukla kimseyi tehlikeye atmak istemem.. Ama diğer taraftan tüm çalışanlara dükkanlarını yeni açacak olanlara Allah’tan sağlık durumu diliyorum.. Çalışmak zorunda olan arkadaşlarımız.. Virüse aleyhinde maalesef ancak öncü birliklerimiz..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.