DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Otomobil çarpması sonucu geçirdiği kazadan yaralı olarak kurtulan şarkıcı lara o anları anlattı

13.06.2020
A+
A-

Kaza, geçen perşembe günü saat 16.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi Ahmet Tokuş Bulvarı üstüne meydana geldi.

İlçe merkezine seyir halinde olan S.Ü. idaresindeki 06 BFB 859 plakalı otomobil, güya kırmızı ışık ihlali yaptı. Bu sırada aleyhinde yönünden gelen Umut K. kullandığı 07 ANEKDOT 79 plakalı hafif ticari vasıta dönüş yapmaya çalışınca karşısında yönden gelen S.Ü. otomobiliyle direksiyonu sağ tarafa ani manevra yaptı ve araç kontrolden çıktı. Kontrolden meydana çıkan araç önce kaldırımda yürüyen Ana adı Fatma Nur Keskin (41) olan şarkıcı Lara ve yanına yer alan yeğenine Yiğit Hamit Atmaca çarptıktan daha sonra restorana girerek durabildi.

Çarpmanın etkisiyle restoranın camları, masa ve sandalyeleri kırılarak somut zarar oluşurken, çevredekilerin ihbarı üzeri olay yerine gelen sağlık durumu ekipleri şarkıcı Lara’yı ve yeğenini ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada tedaviye alınan ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler ve sıyrıklar bulanan Şarkıcı Lara ve Yiğit Hamit Atmaca 1 gün sonra tedavisi evde devam etmek üzere hastaneden taburcu oldu.

“Tamirci ustası gibi arabanın altını gördüm”

Kazadan zarar görmüş kurtulan şarkıcı Lara Bariz, o anları şöyle anlattı:

“Rabbime şükürler olsun hayattayım. Olay günü yeğenim Hamit Atmaca’nın kafesine motosikletle gitmiştim. Annemde motosiklet kazalarından çok korkar. Benim motosiklet tutkum var. O günde beni motosikletle gitme diyerek defalarca uyardı. Ayrıca o gün nedense cümbür cemaat dıştan çıkma dedi bana. Ben ise dıştan çıkmak ve Yiğit’e 5 dakika uğramak istedim. Daha Sonra motosikletimi park ettim ve yayalara ait yolunda Yiğit ile yürüyüş yapmaya çıktık. Yaya yolunda yürüdüğümüz esnada sağa dönmemizle Yiğit’in Allah Allah dediğini duydum. Ani bir fren sesi sonrası araba bize çarparak restorandın içene sürükledi ve aracın aşağı kaldık. Otomobil beni fazla fena bir şeklide sürükledi ve vücudumun farklı alanlara yönlendirilmiş yerlerinde ezikler oluştu. Durum yerinde tamirci ustası gibi düşünün arabanın altını görüyorum ben. Birilerin beni bedenimle arılar için çektiğini hatırlıyorum sonra yalnızca duyduğum şey; araba patlıyor dediler. Yiğit ağladı duydum. Yiğit, ‘Teyze ambulans geliyor iyi olacaksın’ diyordu. Sonra ambulansa konuldum” dedi.

“En kısa sürede konserlerimde görüşeceğiz”

Alanya halkına ölümsüz teşekkürler ettiğini söyleyen Lara Bariz, “Kaza sonrası yattığım yerde üzerine güneş gelmesin diye havlu koydular. o kadar aklıselim insanlar vardı oysa Alanya halkına ebedi teşekkür ediyorum. Hastanedeki bütün sağlık durumu personeline, sevenlerime ve beni bir lahza olsun yalnız bırakmayan herkese baki teşekkürler. bununla beraber şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Sevenlerime verdiğim bir söz var. Konser sözlerim i kesin yerine getireceğim ve inşallah haftaya iyileşeceğim. Her gün afiyet çalışanları gelerek sağ olsun sancı kesiciler veriyor. En kısa sürede konserlerimde görüşeceğiz, sizleri fazla seviyorum” diye konuştu.

Erdal Anak
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.