Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Töreni
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Töreni hakkında detaylar ve etkinlikler. Güvenlik ve başarı dolu özel harekat törenimizi keşfedin.
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün anlamlı töreni
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen önemli törene; Vali Erdinç Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, polisler ve görevlendirilen personelin aileleri katıldı. Bu anlamlı etkinlik, güvenlik güçlerinin kritik görevlerine başlamadan önceki birlik ve beraberliğin simgesi olarak gerçekleşti.
Törende, Vali Erdinç Yılmaz yaptığı konuşmada, polislerin kutsal bir göreve adım attıklarını vurgulayarak şu sözleri dile getirdi: “Allah yolunuzu açık etsin. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Sizler bizim gururumuzsunuz. Vatanımız sizlerden hizmet bekliyor ve her zaman en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Dualarımız hep sizinle. Güle güle gidin, kazasız, belasız geri dönün.”
Konuşmanın ardından, Özel Harekat polisleri, mesai arkadaşları ve aileleriyle vedalaşarak, Suriye sınırında görevlendirilecekleri bölgeye gitmek üzere yola çıktı. Bu anlamlı an, birlik ve beraberliğin pekiştiği, güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunun yükseldiği bir atmosferde gerçekleşti.
İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve katılımcılar, polislerin başarılı görevler yapmasını dileyerek, onların güvenliği ve başarıları için dualar etti.
Güvenlik ve gurur dolu anlar
Bu özel tören, Osmaniye’nin güvenliği ve bölgesel istikrar açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Polislerin aileleriyle vedalaşması ve dualar eşliğinde yola çıkması, gelecekteki görevlerine olan inanç ve güveni pekiştirdi.