DOLAR 32,2821
EURO 35,0591
ALTIN 2.472,95
BIST 10.494,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Orta seviye OnePlus akıllı telefon mu geliyor?

30.05.2018
A+
A-

OnePlus CEO’su Pete Lau kullanıcıların akıllarında uzun zamandır soru işareti olan konuya açıklık getirmiş durumda. Şirket, OnePlus X serisini sürdürmek gibi bir niyetleri olmadığını 2016 yılında açıklamış ve birçok kullanıcıyı üzmüştü. Esas odak noktalarının amiral gemisi modeller olduğunu paylaşan OnePlus, bütçe dostu model bekleyenlere adeta “daha çok beklersiniz” mesajı vermiş durumda.

Pete Lau, öngörülen gelecek için mevcut stratejilerine bağlı kalacaklarının altını çiziyor ve en erken 2021 yılına kadar orta seviye OnePlus beklenmemesi gerektiğini belirtiyor. Bu karardaki en etken rolü ise maliyet verimliliği oynuyor. Apple veya Samsung gibi şirketler ile kıyaslandığında OnePlus takdir edersiniz ki nispeten küçük bir şirket. Maliyet verimliliği sebebi ile birden fazla akıllı telefonun yeterli talebi görmemesi ise şirketi ciddi anlamda yıpratabilir.

Bunun farkında olan üretici, amiral gemisi telefonlarına odaklanmak ve kalan tüm stoklarını bir sonraki modelden önce eritmek odaklı bir strateji yürütüyor. Amiral gemisi katili modeller üretmek amacıyla yola çıkan şirketin, rakip amiral gemilerince ortadan kaldırılması tabii ki pek de hoş olmaz.

Ek olarak OnePlus, eski akıllı telefonlarını yenilerinin yanında satmaya devam etmekten de kaçınıyor. Bunun sebebi de eski modellere yeterli talebin olmaması riski. Hal böyle olunca da şirket, yeni sürümlerle birlikte bir taraftan da eskileri üretmek zorunda kalmıyor ve iş gücü ile bileşenlerini tamamen yeni akıllı telefonlarına odaklıyor.

OnePlus 6 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı!

OnePlus 6 uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıtıldı. Bizde amiral gemisinin tüm detaylarını bir araya getirdik. İşte Oneplus 6 özellikleri ve Oneplus 6 fiyatı

Şirketin sunduğu son amiral gemisi OnePlus 6 hakkında tüm bilgiler içinse ilgili bağlantı ve videoyu inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.