DOLAR 32,5614
EURO 34,9619
ALTIN 2.445,78
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Orhan Oğuz kızını değil Nilüfer Açıkalın’ı savundu: “Nilüfer’in yanındayım”

26.08.2021
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre sosyal medya hesabından Nilüfer Açıkalın ve sevgilisi Jehat Hekimoğlu’nun fotoğrafını paylaşan Ebru Oğuz, “Babamın parasıyla yaşayan parazitler” mesajıyla dikkat çekti.

EBRU OĞUZ: “BABAMIN PARASIYLA YAŞAYAN PARAZİTLER” (HABER LİNKİ)

Magazin gündemine bomba gibi düşen ‘baba parası’ suçlaması karşısında sessizliğini koruyan Nilüfer Açıkalın, eski hayat arkadaşı Orhan Oğuz’un kızı Ebru Oğuz’u mahkemeye verdi.

Kızı Ebru’nun gündem olan bu paylaşımı sonrası Orhan Oğuz, suskunluğunu bozdu.

Nilüfer Açıkalın’ın yanında olduğunu belirten yönetmen, kızını bu konuda çok kez uyardığını belirterek ekledi:

“19 yıl hayatımı paylaştığım oğlumun annesi olan Nilüfer Açıkalın kızım tarafından çok çirkin ve asılsız saldırılara maruz kaldığı için çok üzgünüm. Nilüfer’in sonuna kadar yanındayım… Söylenenler yalan yanlış uydurma akla mantığa aykırı. Nilüfer sustukça artan kin dolu sözlerin amacını, 25 yıldır süren bu tacizin nedenini anlayabilmiş değilim. Kızımın attığı iftiralar, çarpık bilgiler aleni saldırıdır. Hiçbir suçu olmayan gerçek bir sanatçıyı itibarsızlaştırma çabasıdır. Kızımı çok kez uyardığım halde bunu yapmaya yıllarca devam etti. Nilüfer de haklı olarak artık yasal süreci başlattı. Nilüfer her zaman kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir insandır. Bana düşen oğlumu en iyi şekilde büyüten bu kadının haksızlığa uğradığını söylemektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.