DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Ordu’da tepki çeken görüntü: Seçim afişleri çevre kirliliğine yol açtı

Türkiye’nin gözü 31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimlerde. Seçimler için geri sayım başlarken, partilerin adayları da belli olmaya başladı. Seçim çalışmaları kapsamında belirlenen adaylar, afiş ve pankart yarışına girdi. Bazı seçim …

30.01.2024
A+
A-

Türkiye’nin gözü 31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimlerde. Seçimler için geri sayım başlarken, partilerin adayları da belli olmaya başladı. Seçim çalışmaları kapsamında belirlenen adaylar, afiş ve pankart yarışına girdi. Bazı seçim bölgelerinde asılan afişlerinin ayarı kaçtı. Çevre kirliliğine varan afiş çalışmalarının son örneği Ordu‘dan geldi.

ORDU’DA PANKART ÇILGINLIĞI

Ordu‘da çekilen bir görüntü sosyal medya kullanıcıların tepkisini çekti. Ordu Büyükşehir Belediye seçimleri için adaylar, sokakları pankartlarla donattı. Seçim adaylarının astığı afiş ve pankartlar çevre kirliliğine yol açtı. Cumhur İttifakı’nın Adayı Hilmi Güler ve İyi Parti’nin adayı Enver Yılmaz’ın pankartları, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiriye tutuldu.

SOSYAL MEDYADA ÇOK ELEŞTİRİLDİ

Fotoğrafta caddede boydan boya pankartların asıldığı görüldü. Her direğe bir pankartın asıldığı caddede, afişlerin sıklığı vatandaşlar tarafından tepki çekti. X platformunda paylaşılan fotoğrafın altına çok sayıda yorum geldi. Paylaşıma “Gerçek olamayacak kadar iğrenç bir görüntü”, “İsraf konusunda üstümüze tanımam”, “Bunlar çokça pankart asınca oylarının çok artacağına mı inanıyorlar?”, “Paraları oraya vereceğinize garibanlara dağıtın”, “İsraf değil mi?” gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.