DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Oppo’dan ilginç akıllı telefon kılıfı Oppo, son zamanlarda telefon piyasasında öne çıkan firmalardan. Işyeri acilen de acayip bir akıllı telefon…

06.05.2020
A+
A-

Şu ana kadar bu patentler gerçekleşmemiş olsa da, Oppo dikkat çeken projelere imza atmaya devam ediyor.

bir zamanlar Blackberry telefonların esas özelliği olan fiziki klavye, çoktan yerini dijital ekran klavyelerine bıraktı.

Google’ın amiral gemisi yeni tasarımı ile karşımızda!

Ekim ayında tanıtımı gerçekleştirilen Google Pixel 4 XL yeni renk seçeneği ile görüntülendi. İşte cihazın oldukça hayran eden yeni tasarımı!

Fakat halen, somut klavye ihtiyacı duyan bir kullanıcı kitlesi de bulunuyor. Oppo kadar alınan kılıf patentinde, fiziki bir klavye varmış gibi duruyor.

Özellikle patentte görülen damla çentik açısından bakıldığında bu telefon klılıfı Oppo Reno 3 için geliştirilmiş olabilir.

Zeki telefon kılıfı hakkında alınan bu patentin baya eski olduğunu da söyleyelim. Işyeri bu patenti 2018 yılında almış. Berat ise bir şekilde yeni ortaya çıkmış görünüyor. Yani Oppo bu kılıfı üretmiş de olabilir.

Tabii fakat katlanabilir ekranlı telefon modellerinin cirit atmaya başladığı günümüzde, fiziki bir klavye ne kadar elverişli olur, orası tarışılır.

Ama görselde bulunan menteşe detayına da tedbirli görmek gerekiyor. Bu telefona bağlanan bir kılıf mı yoksa, Oppo, Surface Phone gibi katlanabilir bir telefon mu geliştiriyor?

Bu patentin katlanabilir bir Oppo telefon mu yahut klavyeli zeki telefon kılıfı mı olduğunu ancak gerçek olunca öğrenebileceğiz.

Sizce Oppo bu garip patentle ne yapmak istiyor? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.