DOLAR 32,2241
EURO 34,7104
ALTIN 2.450,31
BIST 10.283,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Opel Corsa-e ralli için hazırlanıyor

25.08.2019
A+
A-

135 HP gücünde olan Opel Corsa-e, 0’dan 100 km/s hızlanmasını 8.1 saniyede tamamlayabiliyor. Fakat ralli için modifiye edilecek olan otomobilin teknik özelliklerinin daha iyi olacağı su götürmez bir gerçek.

Otomobilin ralli versiyonuna ait konsept görüntüleri yayınlandı. Aracın ralli versiyonunda, standart versiyona göre ayarlanabilir fren diskleri, off-road için uygun süspansiyonlar, hidrolik el freni ve araç içi güvenlik ekstra güvenlik önemleri gibi ekstra değişikliklerin bulunacağı da paylaşılan detaylar arasında.

Yeni Mercedes C serisi iç tasarımı görüntülendi

Yeni Mercedes C serisi iç tasarımı ile sektördeki dengeleri değiştirmeye geliyor. Mercedes’in yeni tasarımı dili, rakiplerinin satışlarına darbe vurabilecek kadar iyi mi?

Elektrikli otomobil rallilerine ilgisi olan tek şirket Opel değil. Hyundai cephesinden gelen haberlere göre Hyundai Kona’nin ralli için özel bir versiyonu üzerinde çalışılıyor.

Benzer teknik özelliklere sahip olan Hyundai Kona modelinin da ralli için özel modifikasyonlara uğraması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.