DOLAR 32,4649
EURO 34,8352
ALTIN 2.421,86
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Onur Tuna: “Bir dağın sabrını diliyorum”

01.03.2020
A+
A-

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna sosyal medya paylaşımına şu notu:

“Toprak, aidiyet o kadar önemli şeyler ki.. Hepimiz aynı güneşe uyanırken zamanla parçalara bölündük.. Ama parçalara bölünmeden önce bireyden birlik olduğunu unutuyor insan… Asıl konu bir annenin bir babanın ocağına düşmüş evlat acısı, kurduğumuz bütün düzeni alt üst ediyor. O evladın son nefesini düşünmek, politikanın çok ötesinde bir düşünce sokuyor insanların zihinlerine.. Acı.. insanı olgunlaştırır derler.. Ama evlat acısı yaşarken ölmek demektir.. Ve bunu ölçer bir siyasi ideoloji yoktur. Vatan bizim, toprağı yatağımız..

Dostça gelene kapımız açık, yağma isteyene doğa kanunları ama bilgisayar oyunu gibi çaresizce dünyada ölümler izlemek değildir adapte olmamız gereken.. güne uyanacağımız, severek üreteceğimiz, arsızca tüketmeyeceğimiz, saygıyla koruyacağımız ve aşkla üreyip büyüteceğimiz bir dünya diliyorum her şeye rağmen ya da deniyorum.. Şehitlerimize rahmet, ailelerine bir dağın sabrını diliyorum. Dünyayı bu hale getiren tüm oluşumlar bir annenin gözünden akan bir damla yaşın vebalini ödeyemez… Başımız sağ olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.