DOLAR 32,4579
EURO 34,6551
ALTIN 2.392,06
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Onur Saylak’tan oğlu Deniz Ali’ye: İyi ki doğdun

2020 yılında Gözde Yılmaz ile dünyaevine giren oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, oğlu Deniz Ali’nin yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

15.12.2023
A+
A-

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak, 2017 yılında Tuba Büyüküstün ile yollarını ayırmış ve bundan üç yıl sonra Gözde Yılmaz ile nikah masasına oturmuştu.

Onur Saylak ile Gözde Yılmaz, Aralık 2020’de de oğulları Deniz Ali‘yi kucağına almıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Saylak, oğlunun yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

“İYİ Kİ DOĞDUN OĞLUM”

Ünlü isim, oğlu Deniz Ali ile pozuna “3… İyi ki doğdun oğlum” notunu düştü. Baba oğulun pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.

“ÇOCUKLARDAN SONRA ZAMANI DOĞRU KULLANMAYI ÖĞRENDİM”

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan Empati adlı programına konuk olan Onur Saylak, tutkularından vazgeçmediği söylemiş ve “Fedakar bir insanım ama tutkularımdan vazgeçmiyorum. Şunu öğrendim sanırım ya da öğrenmeye yakınım; aynı anda ikisini de idare etmeye çalışıyorum. Özellikle çocuklardan sonra zamanı bölebilmeyi, doğru zamanı ayarlamayı öğrendim. Ondan önce daha bağımsızdım” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.