DOLAR 32,5490
EURO 34,7341
ALTIN 2.492,91
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Onur Büyüktopçu’nun ‘şantaj’ davasında gelişme

30.11.2020
A+
A-

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman Demir’in haberine göre bir süre sonra Büyüktopçu’ya sosyal medya üzerinden mahrem videosu ve bazı fotoğraflarının olduğu bir şantaj mesajı gelmişti.

İddiaya göre bir şahıs, Büyüktopçu’dan söz konusu video ve fotoğrafları internete sızdıracağını söylemiş, 50 bin lira talep etmiş, ünlü sunucu da panikleyerek parayı göndermişti. Ancak ünlü sunucu, kendisine mesaj atan hesabın arkadaşı tarafından kullanıldığını öğrenince savcılığa başvurdu.

Kullanıcı Davut G., Büyüktopçu’nun kendisine borcu olduğu için para gönderdiğini, şantajda bulunmadığını iddia etti.

Davut G’nin telefonunda inceleme yapıldığında ise ünlü isme yapılan şantaj mesajları ele geçirildi. Savcılık Davut G. hakkında dava açtı. Bu arada yargılama sırasında Büyüktopçu, mahkemeye dilekçe sunarak şikayetten vazgeçtiğini beyan etti. Büyüktopçu’nun avukatı tarafından verilen dilekçede; müvekkilinin dava dosyasındaki şikayetinden vazgeçtiği, davaya katılma talebi olmadığı anlatıldı.

‘ŞANTAJ OLAYIYLA İLGİM YOK’

Geçtiğimiz günlerde hakim karşısına çıkan Davut G., ifadesinde şunları söyledi: “Onur’un Cemal adındaki arkadaşı bana Onur’un telefonunun kaybolduğunu söyledi. İlgimin olmadığını, polise kayıp ilanı vermeleri gerektiğini söyledim. Daha sonra İstanbul’a gittiğimde Onur’a parça parça 25 bin lira vermiştim. Aradan 6 ay geçince Seversin isimli hesaptan bana mesaj geldi. Mesajda Onur’a ait bazı özel videoların olduğunu gördüm ve mesajı Onur’a ilettim. Onur da videoları Nur isimli kişiden almam için bana 60 lira teklif etti. Bu olaydan sonra Onur’un beni şikayet ettiğini öğrendim. Şantaj olayıyla ilgim yoktur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.