DOLAR 32,4922
EURO 34,5544
ALTIN 2.496,96
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Önümüzdeki Haftalarda Tanıtılacak BMW M3, Kamuflajlı Bir Şekilde Görüntülendi

31.08.2020
A+
A-

Alman otomobil devi BMW, 23 Eylül günü yepyeni M3 ve M4 modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Ancak otomobil devinin tanıtımına az bir zaman kalmış olsa da BMW, yeni modellerini yollarda kamuflajlı bir şekilde test etmeye devam ediyor. Yeni BMW modellerinin kamuflajlı halleri de otomobili görenler tarafından fotoğraflanarak önümüze sunuldu.

BMW M4’ün fotoğrafları bu kez çekilmemiş olsa da M3’ün yakından çekilmiş fotoğraflarına göre her iki model de benzer bir burun tasarımını taşıyor. Her iki BMW modelinde de BMW’nin giderek büyüyen ızgarasının yeniden büyümüş halleri yer alıyor. Otomobilin ön kaputundaki dev hava kanalları da gözden kaçmıyor.

Kamuflajlı yeni BMW M3:

bmw m3

BMW’nin spor sedanları, klasik BMW tasarımının biraz daha gelişmiş hali olarak alıcı bulacak gibi duruyor. Ancak her iki model de şirketin agresif tasarım kimliğinden ödün vermiyor. Fotoğraflanan aracınsa BMW M3 serisinin BMW M3 Competition versiyonu olduğu düşünülüyor.

yeni bmw m3

Aracın fotoğraflarında dikkatimizi en çok çeken şeylerden birisiyse jantları oluyor. BMW, yeni M3 Competition modeline görüldüğü üzere fazlasıyla agresif ve şık duran bir jant tasarımını yerleştirmiş durumda. Aracın yan kısımdan çekilmiş fotoğrafları da bu jantın BMW’ye ne kadar yakıştığını gösteriyor.

bmw m3 competition

BMW M3’ün arka kısmına gelirsek ilk gözümüze çarpan şey alt kısımda bulunan dört adet egzoz oluyor. Bununla birlikte aracın ince yapılı farları da BMW M3’e ayrı bir agresiflik katıyor. Ayrıca kamuflaja rağmen arka tarafta bulunan ufak spoiler da gözlerden kaçmıyor.

Bugüne kadar edinilen bilgilere göre BMW M3 ve M4, 3.0 litrelik twin-turbo motora ev sahipliği yapacak. Standart modeller 473 beygir gücü üretecek. Fotoğraflarda gördüğümüz M3 Competition’sa 503 beygir gücü üretecek. Aracı satın almak isteyen kişiler, 6 vitesli manuel ya da 8 vitesli otomatik vites sistemi seçeneklerinden birisini seçecekler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.