DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

OnePlus telefonlar için Always on Display özelliği netleşti! Kısa süre önce OnePlus Nord ile dikkat çeken şirket, bugün de yeni özelliği ile gündemde. OnePlus Always…

29.07.2020
A+
A-

OnePlus bir süredir, kısa süre önce tanıttığı akıllı telefon serisi OnePlus Nord ile gündemdeydi. Bugün ise OnePlus CEO’su Pete Lau tarafından, kullanıcıların oldukça fazla istediği özellik hakkında sevindiren haber geldi. OnePlus akıllı telefonlar Android 11 tabanlı OxygenOS 11 ile cihazlara gelecek.

oneplus-always-on-display-ozelligi-geliyoroneplus-always-on-display-ozelligi-geliyor

Lau‘nun attığı tweet içerisinde çok fazla detaya yer vermedi. Fakat bu özelliğin pil ömrü üzerinde olumsuz bir etkisi olabilme ihtimaline karşın, düşük seviyeli modellere gelmeyeceği düşünülüyor. OnePlus bunu yalnızca kendisi seçtiği ve kısa süre içerisinde piyasaya sürdüğü orta-üst segment cihazları için getirecek gibi duruyor. OnePlus 8 serisi muhtemelen bu özelliği alan ilk cihaz olacak, ancak OnePlus 7 ve 7T’nin bu özelliği alıp almayacağı henüz net değil.

OnePlus, uygulama çekmecesinde klasör desteği, galeri içerisindeki fotoğrafları gizlemek için parmak izi kilidi ve daha fazlası dahil olmak üzere OxygenOS’a bir dizi başka yeni özellik getirmeyi de planlıyor.

Google’ın, 8 Eylül‘de Google Pixel serisi için Android 11 güncellemesini yayınlayacağı söylendi. Bu nedenle OnePlus’ın 8 Eylül tarihinden sonraki birkaç hafta içinde OxygenOS 11‘in ilk sürümünü kullanıcılarla paylaşması muhtemel görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.