DOLAR 32,5282
EURO 34,8785
ALTIN 2.435,87
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro özellikleri sızdırıldı! Bugün son ortaya çıkan sızıntılar OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro hakkında her şeyin ortaya çıkmasını sağladı…

09.04.2020
A+
A-

Son gelen sızıntılar, genelde daha önce paylaşılan bilgilere dayanıyor olsa da, iki model arasında bazı önemli değişiklikler ortaya çıktı. Bunlardan biri MEMC ekran teknolojisi.

Daha çok televizyon ekranlarında gördüğümüz bu teknoloji, hareketli görüntülerde ekranın daha iyi tepki vermesini sağlıyor. Böylece bu tür görüntülerde ekran bulanıklaşması gibi sorunların önüne geçilmiş olacak.

OnePlus 8 fiyatı ortaya çıktı

OnePlus 8 fiyatı Avrupa mağazalarında ortaya çıktı. İşte yeni OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro fiyatı ile ilgili tüm yeni detaylar!

Ancak son gelen sızıntıya bakılırsa, OnePlus bu yeni ekran teknolojisini sadece OnePlus 8 Pro için kullanacak. Ancak her iki Amiral Gemisi telefon da HDR 10+ destağiyle birlikte geliyor.

OnePlus için daha önce ortaya çıkan üç ana renk görülmüştü. Ancak bugün yapılan sızıntıya göre Huawei tarafından çok kullanılan gradient bir renk seçeneği de eklendi. Interstaller glow adı verilen bu renkli varyasyon, Hubble galaksi fotoğraflarına benzer bir yapıda.

Donanımsal olarak da eski bilgilerde yenilenmeler mevcut. Buna göre LPDDR5 RAM modülü OnePlus 8 Pro için kullanılacak. OnePlus 8 ise LPDDR4X RAM modülüyle karşımıza çıkacak.

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Kamera

Kamera açısından ise daha önce ortaya çıkan OnePlus 8 Pro detaylarında bir farklılık yok. Buna göre OnePlus 8 Pro dört arka bir ön kamera, OnePlus 8 ise üç arka bir ön kamera kurulumuna sahip olacak.

OnePlus 8 Pro, 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kameranın yanında yine 48 Megapiksel çözünürlükte ultra geniş açılı kameraya sahip olacak. Diğer iki kameradan birisi telefoto özellikli ve 8 Megapiksel. Dördüncü kamera ise renk filtreleme için kullanılıyor ve 5 Megapiksel boyutunda olacak.

OnePlus 8 ise üçlü arka kamera kurulumunda 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro lensle kurulumuyla karşımıza gelecek. OnePlus 8 Pro ana kamerası Sony IMX689, sensörünü kullanıyor. Kameranın diyafram açıklığı ise f/1.78 olarak belirlenmiş.

One Plus 8 ise Sony IMX586 sensörü ve f/1.75 diyafram açıklığına sahip. Her ne kadar 8 daha iyi bir diyafram açıklığına sahip olsa da IMX689 ışığa karşı daha duyarlı bir sensör.

OnePlus 8 Pro tasarımı netleşti! İşte renkler

OnePlus 8 serisinin 14 Nisan günü tanıtılacağını sizlere duyurmuştuk. OnePlus 8 Pro tasarımı basın görselleri sayesinde netleşti. İşte renkler ve cihazın özellikleri!

Bunun dışında OnePlus 8 Pro için kablosuz şarj desteği sunulacağı da ortaya çıkmıştı. İşlemci detaylarında da bir değişim yok. İki Qualcomm Snapdragon 865 ile karşımıza çıkacak.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, yeni OnePlus 8 ve OnePlus 8 Plus özellikleri sizce nasıl? Yorumlarınzı bekliyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.