DOLAR 32,2107
EURO 34,7844
ALTIN 2.419,83
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

OnePlus 8 Pro parçalarına ayrıldı OnePlus’ın yeni amiral gemisi, her yerde JerryRigEverything isimli YouTube kanalının konuğu oldu. Hayran Eden…

18.04.2020
A+
A-

Bundan Böyle bir standart haline gelen JerryRigEverything kanalının sağlamlık ve parçalama videolarının en yenisi, OnePlus 8 ile birlikte geçtiğimiz günlerde tanıtılan OnePlus 8 Pro oldu.

OnePlus 8 Pro’nun kapağı, piyasadaki birçok telefon ile aynı şekilde ısıtılarak açılıyor. IP68 sertifikası sebebiyle arka kapak oldukça güçlü bir yapışkana sahip. Alt kısımlardan falçata sözde bir parça ile ağır ağır zorlayarak açmak gerekiyor.

Arkasında başlangıçta karşımıza uzun bir süredir OnePlus modellerine gelmesi beklenen kablosuz çok miktar bobini çıkıyor. Galaxy S20 Ultra modelinde yer alan bobin ile kıyaslanan OnePlus’ın kablosuz şarj donanımının, Samsung’a kıyasla daha büyük olduğu gözlemleniyor.

OnePlus 8 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Hakkında şimdiye kadar çoğu sızıntının ortaya çıktığı OnePlus 8 Pro özellikleri de bu etkinlikle birlikte resmiyet kazandı. OnePlus 8 Pro fiyatı da yeniden bu etkinlikte açıklandı…

Hem modelde yer alan OIS destekli 48 Megapiksellik ana sensörün büyüklüğü de dikkatlerden kaçmıyor. Tekrar Galaxy S20 Ultra’nın 108 Megapiksellik  sensörü ile kıyaslanan kamera, az daha aynı ebatlara sahip.

Adeta tüm bileşenlerini yerinden çıkartan Jerry, modelin iç yüzünü ortaya çıkartmış oldu. Son olarak cihazın epeyce zorlama söküldüğünü görebileceğiniz bu videonun profesyonellere karşın olduğunu andırmak isteriz. Cihazınızı tamir etmek için sökmenizi nasihat etmiyor ve doğabilecek sorunlara karşısında mesuliyet kabul etmiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.