DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

OnePlus 6T parmak izi okuyucusu nasıl olacak?

03.10.2018
A+
A-

OnePlus 6T ile ilgili bugün aktarılan bilgiler ile birlikte, yeni amiral gemisinin oldukça merak edilen ekrandan parmak izi okuyucusunun detayları belli oldu.

OnePlus şirketinin CEO’su ve kurucu ortağı olan Pete Lau, modern ve son derece kaliteli bir parmak izi okuyucusuyla akıllı telefon kullanıcılarının karşısına çıkacaklarını müjdeledi.

Bir internet sitesine konuşan CEO, ekrana entegre edilen parmak izi tarayıcısı fikrinin bundan bir yıl öncesine dayandığının altını özellikle çizdi. Konuşmasının devamında ise Pete Lau, ilk olarak bu teknolojiyi OnePlus 5T ile sunacaklarını da ayrıca belirtti.

Yaşanılan başarısız girişimlerin ardından bir süre bu fikri rafa kaldırdıklarını söyleyen CEO, daha sonrasında ise OnePlus 6T ile bu teknolojiyi gerçeğe çevirdiklerini söyledi.

Pete Lau, ekrandan parmak izi okuyucusunun  daha hızlı çalışabilmesi için akıllı yazılım optimizasyonlarını ve  yeni nesil donanım bileşenlerini bir araya getirdiklerini de vurguladı.

Ekim ayında tanıtılacak olan akıllı telefonlar!

Sizler için hazırlamış olduğumuz konu ile birlikte, önümüzdeki ay tanıtılacak olan yeni Android telefonları sizler için bir araya getirdik. İşte karşınızda Ekim ayında tanıtılacak olan yeni Android telefonlar!

Yapılan bir takım geliştirmeler sonunca hızlı ve güvenilir bir parmak izi sensörünü geliştiren OnePlus bu konuda rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor.

Kısacası yapılan açıklamaları göz önüne alacak olursak, OnePlus 6T‘de bulunan parmak izi okuyucusunun dünyanın en hızlısı olacağı iddia ediliyor.

OnePlus 6T ne zaman tanıtılacak? Özellikleri nasıl olacak?

6.41 inç büyüklüğünde olan Super AMOLED bir ekrana ev sahipliği yapması beklenilen telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisinden alacak. 8 GB RAM’e sahip olan telefon, 128 GB depolama alanı ile gelecek.

Cihazın arka kısmında yer alan 12 Megapiksel çözünürlüğündeki ( f/1.5-f/2.4 ) ana kameraya, 20 Megapiksel çözünürlüğünde ikinci kamera eşlik edecek.

OnePlus 6T özellikleri

Ön kısmında ise yapay zeka ile desteklenen 25 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alacak olan telefonun, batarya kapasite büyük bir merak konusu.

“Unlock The Speed” sloganı ile ekrandan parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapacağı bir kez daha doğrulanan akıllı telefon, daha önceki sızıntılarda belirtildiği gibi 17 Ekim‘de tanıtılacak. Lansman ise Hindistan‘da düzenlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.