DOLAR 32,3882
EURO 34,7847
ALTIN 2.410,20
BIST 10.099,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

OnePlus 6T için yeni tanıtım videosu yayınlandı!

29.09.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde batarya boyutu ortaya çıkan OnePlus 6T, bugün ise tanıtım videosuyla birlikte yeniden gündeme geldi. Paylaşılan tanıtım videosunda da göreceğiniz gibi, yeni modelde yer alacak olan parmak izi tarayıcısının oldukça hızlı çalıştığı ön plana çıkartılmakta.

OnePlus 6T. It’s coming. pic.twitter.com/Wrdt9sCdIs

— OnePlus (@oneplus) September 28, 2018

OnePlus’ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan tanıtım videosunda ayrıca, ” Geleceğin Kilidini Aç!” mottosu da oldukça dikkat çekiyor. Yeni amiral gemisi ile birlikte rakiplerini yeniden geride bırakmayı hedefleyen OnePlus, yeni son teknolojiler ile kullanıcıların karşına çıkmayı planlıyor.

OnePlus 6T özellikleri nasıl olacak?

6.41 inç büyüklüğünde olan Super AMOLED bir ekrana ev sahipliği yapması beklenilen telefon, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisinden alacak. 8 GB RAM’e sahip olan telefon, 128 GB depolama alanı ile gelecek.

Cihazın arka kısmında yer alan 12 Megapiksel çözünürlüğündeki ( f/1.5-f/2.4 ) ana kameraya, 20 Megapiksel çözünürlüğünde ikinci kamera eşlik edecek.

Ön kısmında ise yapay zeka ile desteklenen 25 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera yer alacak olan telefonun, batarya kapasite büyük bir merak konusu.

“Unlock The Speed” sloganı ile ekrandan parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapacağı bir kez daha doğrulanan akıllı telefon, daha önceki sızıntılarda belirtildiği gibi 17 Ekim‘de tanıtılacak. Lansman ise Hindistan‘da düzenlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.