DOLAR 32,5556
EURO 34,9560
ALTIN 2.459,17
BIST 9.885,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

OnePlus 5 ve OnePlus 5T için Android 8.1 Oreo çıktı!

18.04.2018
A+
A-

Güçlü donanımı, şık tasarımı ve ülkemizdeki rakiplerine kıyasla uygun fiyatıyla kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturan OnePlus en yeni modellerini en son Android sürümüne yükseltti.

Marka tarafından yapılan açıklamayla bugünden itibaren yayınlanmaya başlanan 766 MB boyutundaki güncelleme ile modeller Android 8.1 Oreo işletim sistemine güncellenirken Nisan ayı güvenlik yamaları da eklendi.

Bunun yanında OnePlus 5T için çerçevesiz ekran hareketleri eklendi. Güç tasarrufu ile parlaklık ile ilgili düzeltmelerin yapıldığı güncelleme ile oyun moduda elden geçirilmiş. Eklenen yeni ağ özelliği sayesinde ise oyunlara ağ önceliği tanımak mümkün kılınmış.

Kullanıcı arayüzü tarafında ise modellere uygulama çekmecesinin arama bölümüne kategori etiketleri eklenmiş ve kategoriye isim klasörleri eklemek mümkün hale getirilmiş.

Kademeli olarak dağıtılmaya başlandığı duyurulan güncellemenin yapılan açıklamaya göre en geç bir hafta içerisinde bütün OnePlus 5 ve OnePlus 5T kullanıcılarına ulaşması bekleniyor.

:: Güncelleme size geldi mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.