DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Önemli Ekonomik Veriler ve Bitcoin

Önemli ekonomik verilerin yanı sıra Bitcoin’in fiyatı ve piyasada ki konumu hakkında güncel bilgileri bu içerikte bulabilirsiniz. Ekonomiye dair son gelişmeler ve kripto para dünyasındaki etkileri hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

10.04.2024
A+
A-

Önümüzdeki iki gün, kripto para piyasası, özellikle de Bitcoin fiyatı için büyük önem taşıyor. Amerika Birleşik Devletleri 10 ve 11 Nisan 2024’te önemli ekonomik verileri yayınlamaya hazırlanırken yatırımcılar bunun kripto varlık ortamını nasıl etkileyebileceğini yakından izliyor.

TÜFE ve Bitcoin İlişkisi

TÜFE ve Bitcoin İlişkisi

10 Nisan’da, önemli bir enflasyon göstergesi olan Mart ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) merkezde yer alıyor. Enflasyon baskıları küresel çapta yatırımcılar için büyük bir endişe kaynağı olurken, TÜFE verileri ABD ekonomisindeki mevcut eğilimlere ışık tutacak.

FOMC Toplantı Tutankları ve Etkileri

FOMC Toplantı Tutankları ve Etkileri

CPI açıklamasının ardından 11 Nisan’da Mart ayındaki Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının tutanakları açıklanacak. Bu tutanaklar, FED’in faiz oranlarına ilişkin düşünce süreçleri ve gelecekteki potansiyel eylemleri hakkında değerli bilgiler sunuyor.

Bitcoin Halving ve Beklentiler

Bu ayın sonlarına doğru yapılması planlanan yaklaşan Bitcoin halving de ilgi çekici bir başka katman daha ekliyor. Bu önceden programlanmış etkinlik, madenciler için blok ödülünü yarıya indirerek dolaşıma giren yeni Bitcoin sayısını önemli ölçüde azaltır.

Bitcoin Fiyat Tahmini ve Destek Seviyeleri

Bitcoin Fiyat Tahmini ve Destek Seviyeleri

Yatırımcılar yaklaşan etkinliklere yön verirken Bitcoin’in temel fiyat seviyelerini takip etmek çok önemli. Şu anda Bitcoin 71.539 dolar civarında seyrediyor. Ekonomik haberler ABD için olumlu çıkarsa, yatırımcılar yatırım için daha riskli yollar ararken Bitcoin önemli bir artış yaşayabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.