DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Ondo Finance ve Circle İş Birliği

Ondo Finance ve Circle, finansal hizmetler alanında güçlerini birleştiriyor. Bu iş birliği ile kullanıcılar, yenilikçi ve etkili çözümlerle tanışacak, dijital finans dünyasında yeni bir deneyim yaşayacaklar.

12.04.2024
A+
A-

Stablecoin ihraççısı Circle, Perşembe günü erken saatlerde yeni bir akıllı sözleşme işlevi tanıttı. Bu işlev, BlackRock’ın BUIDL fonundan USDC için neredeyse anında, günün her saati itfalara izin veriyor. Ondo Finance, tokenlaştırılmış varlık platformunun Circle’ın USDC stablecoin’i ile BlackRock’ın yeni BUIDL tokenı arasında neredeyse anında dönüşüm yapabilme özelliğini test etti. Bunun ardından altcoin projesinin yönetişim tokenı ONDO bir sıçrama yaptı.

Ondo Finance ve BlackRock İş Birliği

Etherscan verilerine göre, Ethereum’daki bir Ondo cüzdanı USDC karşılığında 250.000 dolar değerinde BUIDL tokenı kullandı. Ondo Finance CEO’su Nathan Allman, yaptığı bir açıklamada, bunun Circle tarafından Perşembe günü duyurulan USDC’den BUIDL’e özelliğini deneme girişimi olduğunu söyledi. Allman, “OUSG’nin USDC’ye anında 7/24/365 itfasını sağlamak için kullanıyoruz” diye ekledi.

ONDO Token Fiyatı Yükselişte

Kripto para piyasası genel olarak yatay bir seyir izliyor. Bununla birlikte bazı tokenler yükseliş ivmesini koruyor. Bunlardan birisi de Ondo Finance’in yerel tokeni ONDO oldu. Daha sonra bu seviyesini koruyarak ilerlemeye devam etti. Token ilk tepkide 0,74 dolar seviyelerinden 0,85 dolara kadar yükseldi. Ardından biraz irtifa kaybetse de genel olarak dengeli bir seyir izledi. Yazı sırasında ONDO, günlük bazda %8’in üzerinde değer kazanmış durumda.

BlackRock’ın Ethereum Tabanlı BUIDL Tokenı

BlackRock'ın Ethereum Tabanlı BUIDL Tokenı

BlackRock, dünyanın en güçlü finans kuruluşlarından biri. Geçtiğimiz ay tahvil, kredi ya da emtia gibi geleneksel finansal enstrümanları Blockchain raylarına yerleştirmek için bir hamle yaptı. BlackRock, tokenizasyon firması Securitize ile birlikte BlackRock USD Kurumsal Dijital Likidite Fonu oluşturdu. Bu fon, nakit, ABD Hazine bonoları ve repo anlaşmaları tutuyor. Fona yapılan yatırım, token sahiplerine her gün Blockchain rayları üzerinden ödenen getiri sağlayan Ethereum tabanlı BUIDL tokenı ile temsil ediliyor. Altcoin Ondo Finance, OUSG tokenı için destekleyici varlık olarak kullanarak fonu ilk benimseyenlerden biri oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.