DOLAR 32,4902
EURO 34,6030
ALTIN 2.477,63
BIST 9.568,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Omuz ve Kol Ağrısına Ne İyi Kazanç?

09.06.2020
A+
A-

Omuz ve kol ağrısının nedenleri aralarında fibrozit birincil sırayı alır. İyi olmayan bir oturuş sonrasında gevşememiş kaslardan dolayı ortaya çıkan bir sorundur. Diğer nedenler ise şöyledir;

Yürek krizi Omurgada ortaya çıkan incinmeler Omuzdaki ayrılma Tendonların üstteki kısmındaki zorlamalar Köprücük kemiğinin olduğu yerdeki kırıklar da nedenler içinde dikkat çeker. Bunların hepsi ciddi rahatsızlardır.

Doğal yöntemler bir uçtan bir uca sorundan kurtulmak mümkündür.

Omuz Ve Kol Ağrısı Doğal Tedavi Yöntemleri ile Geçer mi?

Omuz ve kol ağrısına ne iyi gelir: Capsaicin ve biber ile bu sorunun üstesinden varmak mümkün. Son derece başarılı bir kür olmasından dolayı, bu rahatsızlıktan bezginlik çekenlerin tercih ettiği bir opsiyon. Biberin içinde bulunan capsaicin, son derece özeldir. Çünkü sıcaklığın artmasını sağlan bir yapısı vardır. Bu yüzden vücutta da benzer şekilde hareket eder. Kan dolaşımı bu şekilde daha iyi bir ülkü gelir. Ayrıca kol ayrıca de omuzda görülen ağrı kısa vakit içinde son bulur. Tüm bu faydaların hissedebilmek için yemeklerin içine biber eklemek gerekir. Biberin içinde bununla birlikte cayenne peppers, habanero, jalepono gibi son derece yardımcı olan maddelerin olduğunu hemen söyleyelim. Omuz ve kol ağrısına doğal çözüm arayan hastalar için biberiye yağı son derece inanılmaz ve isabetli bir tercih olacak. İki bambaşka etkiye sahiptir. Bunlardan birisi anti enflamatuar iken diğeri ise anti spazmik olarak bilinir. Lüzum kuru gerekse taze olan biberiye ile omuz ağrılarını tamir etmek mümkündür. Sadece bir tatlı kaşığı dolusu dek biberiyeyi, yarım litre suyun içine katın. sonra bunu kaynatmaya başlayın. Bunun demlenme süresi yaklaşık olarak yarım saattir. Ardından içine temiz bir kumaş batırın ve fazla olan suyun sıkımını sağlayın. Hem omuz hem de boğaz bölümüne bunu bir sıcak kompresor gibi uygulamak lazım. Burada birkaç dakika bekletin. Günde 2 defa bunu yerine getirmek tatmin edici olacaktır.

Omuz ve kol ağrısına ne iyi kazanç: Daha öbür yöntemler tamamen bu soruna evde son verebilirsiniz. Bunlardan birisi omuz egzersizleridir. İlk olarak omuzu aşağıya içten oynatın. sonradan ise yukarıya hareket ettirin. bununla birlikte hem saat hem de bunun tersi yönünde egzersizlere devam edin.

Omuz ve kol ağrısına iyi gelen başka şeyler de var. Bu da buz terapisi. Bu Vesile Ile kasların rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Bunun sonucunda omuz ve koldaki ağrılar da bir son bulacak.

İLİşKİLİ HABERLER Omuz Tutulmasına Ne İyi Gelir?

Omuz Tutulmasına Ne İyi Kazanç?

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.