DOLAR 32,5347
EURO 34,8622
ALTIN 2.422,43
BIST 9.703,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Omuz Tutulmasına Ne İyi Kazanç?

09.06.2020
A+
A-

Omuz tutulması, vücudumuzun en büyük eklemlerinin yer aldığı omuz kısmında hareket kısıtlılığı demektir. Bu koşul genelde çok seri bir biçimde ve aniden ortaya çıkar. Kollarımız burasıyla benzer olduğu için onları da etkiler. Son derece rahatsız edici bir durumdur. Tedavi yöntemleri elbette vardır. Dahası doğal olanlar doğru derhal bir sonuç edinmek mümkündür.

Omuz Tutulmasının Nedenleri Nelerdir?

Omuz tutulmasının birden fazla nedeni içinde zıt hareket yerine getirmek ilk sırada kazanç Bunun yanı sıra uyurken soğukta kalmak da muhabere bir niçin olarak karşımıza çıkıyor. Buna ilave olarak stresin bu duruma neden olması söz konusudur.

Ayrı çoğu omuz hareketiyle başlangıçta bu sorundan kurtulmaya çalışmak gerekir. Bunun olmaması halinde nebati çare yöntemlerinin denemek en iyi yoldur.

Omuz Tutulmasına Doğal Çare Söz Konusu mu?

Omuz tutulmasına ne iyi kazanç: Biberiye yağının bu konuda kanıtlanmış olan etkisi söz konusu. Bunun nedeni ise son derece varlıklı olan içeriği. Bu sayede keza anti spazmik hem de anti enflamutar bir yapısı var. Bu koşul mevcut sorunla mücadele eden kişiler için şüphesiz çok büyük bir üstünlük olacak. Tatbik kurallarına mutlaka dikkat edin.  Size lazım olan şey ise yalnızca bir tatlı kaşığı dolusu biberiye bitkisi. Bunu hemencecik 500 ml suyun içine koyun ve peşinde da hemen kaynatın. Demlenme süresi ise diğer tüm bitkilerden öbür olarak tam yarım saattir. 30 dakika daha sonra yapılacak olan şey ise bir bezin bunun içine iyice batırılmasıdır. Ardındaki onu çıkarıp kompres biçiminde ilgili alanın üstüne belirlemek gerekmekte.  Bu Vesile Ile sorunun çözümü fazla uzun sürmeyecek. Bunun gün içinde 2 kez yapılması şarttır. Belirli bir süre daha sonra ağrılar ortadan kalkar ve sonrasında omuz da açılır. Omuz tutulmasına ne iyi gelir: Öteki bir usul ise biberdir. Bunun içinde yer alan capsaicin olarak bilinen ve son derece özel olan bir madde söz konusu. Özelliği ise harareti en kısa zaman dilimi içinde yukarı çekmesi. Omuz tutulması hallerinde her daim bu maddeyle dikkat çeken biberi göstermek gerekli. İki değişik şekilde bunun tercih edilmesi mümkündür. İlki herzamanki bir biçimde bunu sürmektir. Diğeri ise yemek yemek şeklinde bunu tüketmektir.

Omuz tutulması gibi bir sorun ile karşı karşıya gelen kişiler bu iki yöntemden birisini uyguladıkları süre şüphesiz fazla seri bir netice alırlar.

İLİşKİLİ HABERLER Omuz Ağrısının Nedeni Bu Olabilir

Omuz Ağrısının Nedeni Bu Olabilir

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.