DOLAR 32,3588
EURO 34,7003
ALTIN 2.382,01
BIST 10.196,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ömer’in Gamze’si Gökçe Bahadır’dan partneri Selahattin Paşalı’ya: Sahne arası fotoğraf çekelim mi?

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer’in yıldızı Gökçe Bahadır, partneri Selahattin Paşalı ile sette verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

15.03.2024
A+
A-

Başrollerini Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır‘ın paylaştığı “Ömer” dizisi, pazartesi akşamları Star TV’de ekranlara gelmeye devam ediyor.

Dizide Ömer’in büyük aşkı “Gamze” karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, zaman zaman sette çekilen karelerini takipçileriyle paylaşıyor.

SETTEN PAYLAŞTI

Ünlü oyuncu, dizideki partneri Selahattin Paşalı ile sette objektif karşısına geçti. Bahadır, Paşalı ile siyah beyaz karesine “Sahne arası fotoğraf çekelim mi?” notunu düştü.

Ömer dizisinin yıldızlarının set pozu büyük ilgi gördü.

“ARAMIZDA İYİ BİR ENERJİ OLUŞTU”

Öte yandan Gökçe Bahadır, aylar önce Hello dergisine verdiği röportajda dizinin başarısı ve Paşalı ile aralarındaki enerji hakkında şu sözleri söylemişti:

“Bu Selahattin ile ilk işimiz ve ilk tanışmamız. Buna rağmen birbirimizi sanki daha önceden tanıyormuşuz gibi rahattık. Aramızda iyi bir enerji oluştu. Selahattin’i öncelikle bir insan olarak seviyorum, bir oyuncu olarak da çok başarılı buluyorum.”

ÖMER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

11 Mart Pazartesi akşamı 47. bölümüyle ekranlara gelen Ömer dizisine; Gamze’nin Ömer’e boşanma davası açması damga vurdu. İşte Ömer son bölümde yaşananlar…

ÖMER 48. BÖLÜM FRAGMANI

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.