DOLAR 32,2952
EURO 34,6307
ALTIN 2.414,74
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ömer’de Gamze’nin hamileliği ortaya çıktı! “Bunu Nevzat’tan öğrenmemeliydi”

Star TV’in sevilen dizisi Ömer, bir hafta aranın ardından 38. bölümüyle 8 Ocak’ta izleyiciyle buluştu. Diziye Gamze’nin hamileliğinin ortaya çıkması damga vurdu. İşte Ömer’de yaşananlar…

09.01.2024
A+
A-

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay’ın paylaştığı Ömer’in 38. bölümünde; Reşat’ın ağabeyi ile karşı karşıya gelişi ve Ömer’in Gamze’nin hamile olduğunu öğrenmesi dikkat çekti.

TAHİR HER ŞEYİ DUYDU

Ömer son bölümde; Gamze’nin durduramadığı Tahir, savcının odasının kapısında kızını duydu. Öfkeden çılgına dönen Tahir, “Ne yaptılar sana, ne geldi başına? Ne var o fotoğraflarda?” diye bağırmaya başladı.

Eda’ya “Başımızı nasıl öne eğersin?” bağıran Tahir, polis eşliğinde dışarı atılınca kızlarını da alıp “Sizi asla affetmeyeceğim” diyerek adliyeden çıktı.

EMİNE VE YAMAN KAÇIRILDI

Gamze’nin fenalaştığını gören Ömer, Atilla’dan gelen telefonla Emine ve Yaman’ın kaçırıldığını öğrendi. Durumu değerlendiren Reşat, Ömer ve Gamze; şikayeti geri çekmemeye karar verip, savcıya olanları anlattı.

TAHİR’DEN ŞÜKRAN’A TEPKİ

Ömer, eşi ve babası Nisa’ya olanları anlatmak için yola çıkarken; Tahir de Şükran’a “Senin bu kızını ünlü yapacağız diye kandırmışlar. Ondan sonra da fotoğraflarını çekip şantaj yapmışlar” dedi.

Gözyaşlarına boğulan Şükran, “Eda doğru mu kızım bunlar?” diye sordu. Eda, doğru olduğunu söyleyince “Niye bana söylemedin, niye anlatmadın?” dedi.

Çılgına dönen Tahir ise bundan sonra her şeyin kendi istediği gibi olacağını söyledi. Tahir’in “Bundan sonra bu evden çıkmak yok” demesine karşı çıkan Şükran, “Eda okuluna ben de işe gideceğim. Sen de bu evden gideceksin” dedi.

VİCDAN DA TAHİR’İN EVİNDE

Bunun üzerine Tahir de “Bundan sonra benim istediğim olacak. Gerekirse zor kullanırım. O evi de lokantayı da başınıza yıkarım” dedi. Ardından kızını almaya gelen Vicdan’a da “Eğer kızınla kalmak istiyorsan bu evde benim kurallarımla yaşarsın” dedi. Bunu kabul eden Vicdan ise koltuğa geçip oturdu.

Olanları öğrenen Nisa ve Hakan, Emine için endişelenirken; Şükran, Tahir’in dediği hiçbir şeyi yapmayacağını ifade etti. Eda’nın yanına giden Şükran, onu yalnız bıraktığı için özür dileyip güçlü olacağını cezalı gibi oturmaması gerektiğini söyledi.

ÖMER, ATİLLA’YI ARADI

Ademoğlu ailesi, çocuklardan gelecek iyi bir haber beklerken; Ömer, Atilla’yı aradı. Ona eğer çocukları bırakırsa şikayetlerini geri çekeceklerini söyledi. Ona güvenen Atilla ise Ömer’e adresi yolladı.

Bunun üzerine Ömer, Reşat, Sadık ve Hakan oraya gitmek üzere yola çıktı. Eve Eda’dan ifade almaya gelen polislerden Emine ile Yaman’ın kaçırıldığını öğrenen Tahir, Ömer’in evine gitti.

Aynı anlarda Gamze’nin hamile olduğunu öğrenen Çiçek, ona destek olmaya çalışırken onun kararsız olduğunu öğrendi.

EMİNE VE YAMAN KURTULDU

Emine ve Yaman’ın tutulduğu yere giden Reşat, Ömer, Sadık ve Hakan çocukları kurtarırken; polis sirenini duyan Atilla ve Nurgül kaçtı.

Emine ve Yaman’ın eve sağ salim dönüşü herkesi sevindirirken; Tahir’in kızları okuldan alın demesi tepki çekti.

NİSA, HAKAN’I REDDETTİ

Eve döndüklerinde çocuklarına daha yakın olmak istediğini söyleyen Hakan ise Nisa’dan bir şans daha istedi. Nisa da bunun için çok geç olduğunu ifade etti.

Gece eve dönünce anahtarları ve herkesin telefonlarını toplayan Tahir, ertesi sabah cemaatten birinin Eda ve Nilüfer ile ilgili konuşmasına sinirlendi. Reşat Ademoğlu da o kişiye tepki gösterdi.

“BANA KARIŞAMAZSINIZ”

Tahir “Eda’nın okula gitmesine izin verdiğim için bunlar oldu” deyince Reşat, “O bağnazların peşinden gitmene izin vermeyeceğim” dedi. Kimseyi dinlemeyeceğini söyleyen Tahir, “Bana karışamazsınız” dedi. Eve gidip kahvaltı eden Tahir, oğlunun da okula gitmeyeceğini söyledi. Ardından da kapıyı kilitleyip işe gitti.

ŞÜKRAN, REŞAT HOCA’DAN YARDIM İSTEDİ

Annesi ve Nuran’a bebek konusunda kafasının karışık olduğunu açıklayan Gamze, Ömer’e olanlar yüzünden Şule ve Arda’dan özür dileyip onlarla vedalaşmasını söyledi.

O sırada Reşat’ı arayan Şükran, Vicdan’ın da onlarla olduğunu, kapıyı kilitleyip çıktığını söyledi. Çok sinirlenen Reşat ise duruma el atacağına dair söz verdi.

Reşat Ademoğlu’nun evi için çabalayan Gamze ise ipotek olayının Nevzat sebebiyle olduğunu öğrendi.

Nevzat’ı arayan Gamze, ondan hesap sorunca “Onun ben ortadan kaybolurum, sen bebeğini düşün. Bu işi kurcalamayı bırak” diye karşılık aldı.

“BUNLARIN SİZİ ALDATMASINA İZİN VERMEYİN”

Oğlu Ömer ile Tahir’in iş yerine giden Reşat, Nurettin’in “Kadınları ve kız çocuklarını evden çıkarmayacaksınız” vaazına “Din adına konuşacaksan Allah’ın kitabını anlatacaksın. Bunların dinimizi çarpıtıp sizi aldatmasına izin vermeyin” diye tepki gösterdi.

Tahir’e de “Gerçekleri gör” diye kızan Reşat, oğlunu kolundan tutup sürüdü. Çok kızan Tahir ise artık ailesinin dernekteki insanlar olduğunu söyledi.

NURAN’DAN ŞÜKRAN’A YARDIM

Aynı anlarda Ömer’i arayan Gamze, ev satışında Nevzat’ın parmağı olduğunu ifade etti. Ömer, eşiyle konuşmak için yola çıkarken; Nisa ve Nuran da Şükran’ı kurtarmak için harekete geçti. Özgür lokantaya gelince Nuran harekete geçerken; Nisa orada kaldı. Özgür’ün kendisini daha sık görmek istemesiyşe şoke olan Nisa, bunu çocuklarına açıklayamayacağını belirtti.

REŞAT İLE İZZET YILLAR SONRA KARŞI KARŞIYA

Reşat ise evini basan adamlar tarafından zorla götürüldü. Baba evine götürülen Reşat, ağabeyi İzzet’i karşısında görünce şoke oldu.

Gamze ile buluşan Ömer, Doğu’nun “Şule kriz geçiriyoz, galeriye gelir misin?” telefonuyla oraya gitmek üzere yola çıktı. Gamze de onunla birlikte gitti.

Kardeşiyle konuşup endişelenen Nevzat, galeriye koştu. Ona Almanya’ya gitmeleri gerektiğini ifade eden Nevzat’ı gören Ömer, ona saldırdı.

“YAKINDA ÇOCUĞUNUZ OLACAK”

Bunun üzerine Nevzat, “Kardeşimi de alıp gideceğim. Siz bizim yakamızdan düşün, biz sizin yakanızdan. Zaten yakında çocuğunuz olacak, önünüze bakın” dedi.

Duyduklarıyla şoke olan Ömer, “Ne diyor bu Gamze?” dedi. Şule de sorunca ne yapacağını bilemeyen Gamze, gözyaşlarıyla başını öne eğdi.

Ömer’in baba olacağını Nevzat’tan öğrenmesine sosyal medyadan yorum yağdı.

“Aile dertlerinden bir türlü sıra Gamze’ye gelmedi ki”
“Gamze ne zaman söylecekti ki?”
“Ömer umarım bu durumu büyütmez”
“Karını ihmal edersen gerçekleri en son sen öğrenirsin Ömer”
“Ömer bunu Nevzat’tan öğrenmemeliydi”
“Bebek olayının böyle ortaya çıkması çok kötü oldu”
“Ömer keşke böyle öğrenmeseydi”

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.