DOLAR 32,3452
EURO 34,9193
ALTIN 2.400,05
BIST 10.203,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Ömer’de Gamze’den hata üstüne hata! “Ömer bunu asla affetmez”

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay’ın paylaştığı Ömer’in 11 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan 47. bölümüne; Gamze’nin Ömer’e boşanma davası açması damga vurdu. İşte Ömer’de yaşananlar…

12.03.2024
A+
A-

Star TV‘de pazartesi akşamları izleyici ile buluşan Ömer‘in 11 Mart’taki 47. bölümününde; Tahir’in aklanması ve Gamze’den gelen boşanma hamlesi dikkat çekti.

ÖMER’DEN GAMZE’YE TEPKİ

Ömer son bölümde; peşinden koşan Gamze’ye kızan Ömer, “Senin yeni hayatına nasıl uyum sağladığını gördüm. Benim buraya geldiğimi unut Gamze” dedi.

Bunun üzerine Gamze, ona tepki gösterince Ömer, “Sen hayatına ben hiç olmamışım gibi devam edebiliyorsun. Mutlusun sen” dedi.

Oğlu için dik durmaya çalıştığını ifade eden Gamze, “Sözünün arkasında dur sakın bir daha gelme” diye vurguladı. 

“SENİ BİR SABAH TAMAMEN UNUTACAĞIM GAMZE”

“Kuşkun olmasın” diye giden Ömer de
“Sana söz. Her geçen dakika daha az hatırlayacağım. Ama bir sabah uyandığımda tamamen unutacağım seni. Ne yeni Gamze ne eski Gamze hiçbir şey ifade etmeyecek benim için” dedi.

Ömer, babasına durumu anlatıp öfkesinden bahsederken; Gamze de Ceren ile dertleşti.

REŞAT VE ÖMER, MELEK İLE TANIŞTI

Ertesi sabah Hasan ile konuşmaya giden Reşat ve Ömer, onun kız kardeşi Melek ile tanıştı. Ancak Melek, onlardan korkunca Reşat Hoca, Ömer’den Gamze’yi getirmesini istedi.

MELEK YENİ EVİNDE

Gamze’nin kapısına giden Ömer, onun “Daha 20 saat bile olmadı bana son gelişinin üzerinden” sözlerine; “Kendim için gelmedim. Sana ihtiyacımız var” dedi.

Ömer ile birlikte Melek’in yanına giden Gamze, onu ikna etmeyi başardı. Ağabeyi Hasan ile vedalaşan Melek, Ömer ve Reşat Hoca’yla birlikte onların evine taşındı.

Herkesten ürken Melek, yeni evine alışırken; Reşat da Hasan ile adliyeye gitti.

TAHİR ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Hasan’ın imzaların Tahir’e ait olmadığına dair ifade vermesiyle Tahir Ademoğlu ailesine kavuştu.

Şükran ile eve dönen Tahir, Eda’ya kolye, oğlu Adem’e de bağlama aldı. Eşinin de ehliyet aldığını öğrenen Tahir, hemen çıkıp araba kiraladı. Ardından Şükran ile birlikte trafiğe çıktı.

GAMZE’DEN NİSA’YA YARDIM

O sırada Gamze de annesinden evin parasını alıp yeni ev sahibi ile anlaştı. Böylece Nisa ve ailesi evlerinden olmadı.

MELEK GERÇEĞİ ÖĞRENDİ

Aynı anlarda Reşat ve Ömer de Melek ile ilgili dertleşirken; Melek, ağabeyi Hasan’ın hapiste olduğunu duydu. Koşarak evden çıkan Melek’i durduran Ömer, ona her şeyi anlatacağının sözünü verdi.

Melek’e olanları anlatan Ömer, onu ağabeyi ile görüştürmek için uğraşacağını söyledi.

SİNEMADA ROMANTİK ÇİFT BULUŞMASI

Şükran ile trafiğe çıktıktan sonra Gamze’ye giden Tahir, Şükran’ı kazanmak için ondan akıl istedi. Şükran ile birlikte sinemaya gitmelerini öneren Gamze, Tahir’in “Sen de gel, yoksa Şükran asla gelmez. Lütfen kırma beni” demesiyle bu teklifi kabul etti.

Sonrasında Şükran’a giden Tahir, Ömer’i de Gamze’yi de ikna ettiğini hep birlikte sinemaya gideceklerini ifade etti.

Tahir ile Şükran, Gamze ve Ömer’le buluşmak üzere yürürken; ikili sinemanın kapısında didişiyorlardı. Ardından birlikte filme giren ve arkalı önlü oturan dörtlüden Tahir tuvalete gitti.

TAHİR, YANLIŞLIKLA GAMZE’NİN ELİNİ TUTTU

Dönüşte Şükran yerine geçince koltukları şaşıran ve Gamze’nin yanına oturan Tahir, Şükran sanıp onun elini tuttu. Bu konuyla ilgili utanan Tahir, ondan özür dilerken sinemadaki diğer insanlar tepki gösterdi.

Salonu terk eden Tahir ile Şükran yolda el ele yürürken, Gamze de Ömer’e bir şey söyleyeceğini ifade etti. Ancak o arada Reşat, Melek’i iftara götürmesi için Ömer’i aradı.

MAHALLEDE İLK İFTAR

Ömer hızlıca eve geçerken; diğerleri de hazırlıklar için lokantaya geçti. Akşam aş evi ve lokantada tüm mahalleli iftar yaptı.

Reşat Hoca, Ramazan’ın güzelliklerinden bahsederken eski dostu Samet ve eşi Nurhayat lokantaya geldi. Samet’e sarılan Reşat, Nurhayat’ı görüp şaşırsa da renk vermedi.

“GAMZE BANA BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ”

O sırada Çiçek Hanım da Ömer’e gelen zarfı uzattı. Zarfı açan Ömer, Gamze’nin kendisine boşanma davası açtığını öğrendi.

Herkes zarfta ne olduğunu sorunca Ömer de “Gamze bana boşanma davası açmış” dedi.

Melek’in gelişi ve Gamze’nin Ömer’e boşanma davası açmasına sosyal medyadan yorum yağdı.

“Ah Gamze yine erken davrandın”
“Ömer, Gamze’yi unutacak mı cidden?”
“Melek umarım Ömer’i ağabeyin gibi görüyorsundur”
“Tam kavuştular derken gelen ayrılık”
“Gamze’den yine son dakika golü”
“Ömer’in önceliği hiçbir zaman Gamze olmadı”
“Gamze’den hata üstüne hata”
“Gamze yanlış yaptın”
“Ömer bunu asla affetmez”

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.