DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Ömer dizisinin 39. bölümünde neler olacak? Gamze’nin kararsızlığı Ömer’i endişelendiriyor

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi Ömer 39. bölümüyle 15 Ocak Pazartesi günü ekranlarda olacak. İşte 39. bölümde yaşanacaklar…

13.01.2024
A+
A-

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 39. bölümü ile 15 Ocak Pazartesi 20.00’de Star’da ekranlara gelecek

15 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; 

Çocuğu olacağı haberini Nevzat’tan öğrenen Ömer, içten içe bu habere çok sevinse de haberi alış şeklinden ve Gamze’nin kaygılı halinden dolayı kırılır.

Uzun yıllar sonra İzzet ile yüz yüze gelen Reşat, abisinin öfkesi ve intikam hırsı karşısında dehşete düşerken, İzzet’in onu sevdikleriyle tehdit etmesinden kaygı duyar.

Ömer baba olacağı için çok mutlu olsa da içinde yaşadığı koşullara güvenemeyen Gamze bu çocuğu dünyaya getirip getirmeme konusunda kararsızdır. 

Bu kaygıları Ömer ile aralarındaki çatışmaları alevlendirirken, Gamze’ye güven vermek isteyen Ömer, okula yeniden öğretmen olarak dönmenin mutluluğunu yaşar.

Evlerini elinden alan ve ona iş veren kişinin amcası İzzet olduğunu öğrenen Tahir büyük bir öfkeye kapılır. 

Fakat babası tarafından sevilmediğini ve takdir edilmediğini düşünmek onu İzzet’e daha da yaklaştırır. 

Gamze’nin ondan habersiz bebeğine dair bir karar vermesinden korkan Ömer, Şule’den gelen haberle büyük bir paniğe kapılır.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. 

Ömer, 15 Ocak Pazartesi saat 20.00’de Star’da. 

ÖMER 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.