DOLAR 32,2745
EURO 34,7721
ALTIN 2.381,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Ömer dizisinin 37. bölümünde neler olacak? Gamze’nin sarsıcı sırrı

Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı, Star TV’nin sevilen dizisi Ömer 37. bölümüyle 25 Aralık Pazartesi günü ekranlarda olacak. İşte 37. bölümde yaşanacaklar…

23.12.2023
A+
A-

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 37. bölümü ile 25 Aralık Pazartesi 20.00’de Star’da ekranlara gelecek.

25 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; 

Ne olduğunu anlayamadan yaka paça evlerinden atılan Reşat ve ailesi, geceyi onlara kapısını açan Gamze’nin evinde geçirirler. 

Bu gelişme herkesin moralini alt üst ederken, olayın perde arkasında onlara zarar vermek isteyen birilerinin olabileceğine dair şüpheleri kuvvetlenir.

Eda’nın içine düştüğü tuzağı öğrenen Ömer, Atilla’nın mekanını basarak tüm öfkesini ondan çıkarır. 

Bu olay Atilla’yı intikam duygusuyla doldururken, Eda, Ömer ve diğerleri için meseleyi daha da içinden çıkılmaz hale getirir.

Çocuklarının bir babaya ihtiyaç duyduğunu görmek Nisa’yı düşündürürken, Emine’nin başına gelen felaketten henüz haberdar değildir.

Babasının ev meselesini çözmek için Hasan’dan destek isteyen Tahir, kızının nasıl bir tuzağa düştüğünü beklenmedik bir anda öğrenir.

Onca sorunun ortasında kalan Gamze ise, kendiyle ilgili bir süre saklamak zorunda kalacağı önemli bir gerçekle baş başadır.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. 

Ömer, 25 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Star’da.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. 

Ömer, 25 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Star’da.

ÖMER 37. BÖLÜM FRAGMANI

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.