DOLAR 32,2743
EURO 34,7556
ALTIN 2.409,38
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Okuma yazma kursuna kayıtlar başladı

13.09.2023
A+
A-

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YENİMEK), her yıl yüzlerce vatandaşın faydalandığı okuma-yazma kurslarına yeni dönem için kayıt almaya başladı.

Çeşitli nedenlerden okuma yazma öğrenme fırsatını bulamayan ve büyük zorluk yaşayan vatandaşlara fırsat sunan Yenimahalle Belediyesi, her eğitim döneminde yüzlerce ilçe sakinine okuma yazma öğretiyor. Eğitime katılarak başarılı olan kursiyerlere MEB onaylı okuma yazma sertifikası da veriliyor.

5 bin vatandaş okuma yazma öğrendi

YENİMEK’te meslek edinme ve kişisel gelişim için her yıl binlerce vatandaşın eğitim aldığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kurs merkezlerimizi ilçemizin 21 farklı noktasında konumlandırdık. Böylece YENİMEK ile hayatına renk katan, arkadaşlık, komşuluk ilişkilerini geliştiren ve bunun yanında meslek edinerek gelir sağlayan binlerce yurttaşımız var. Bugüne kadar hayatında okuma yazma öğrenme şansını bulamayan 5’binin üzerinde Yenimahalleli okuma yazmayı YENİMEK ile öğrendi. Okumanın ve öğrenmenin yaşı yok. Okuma yazma bilmeyen ve öğrenmek isteyen her yurttaşımızı kurs merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Okuma yazma kursuna kayıtlar başladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.